Κυβερνητικό «χαρτζιλίκι»: 20 ευρώ στους γιατρούς για εμβολιασμό στο ιατρείο και 50 για κατ’ οίκον (Video)

Κυβερνητικό «χαρτζιλίκι»: 20 ευρώ στους γιατρούς για εμβολιασμό στο ιατρείο και 50 για κατ’ οίκον  (Video)

Μετά το Freedom Pass στους νέους και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη τάζει χρηματικό μπόνους και στους ιδιώτες γιατρούς, σε μία προσπάθεια να τους πείσει να συμμετέχουν στην καμπάνια εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Open ο Βασίλης Κικίλιας είπε πως ο γιατρός θα λαμβάνει 20 ευρώ για κάθε εμβολιασμό που κάνει στο ιατρείο του και εάν συμμετέχει στην καμπάνια των κατ’ οίκων εμβολιασμών θα λαμβάνει 50 ευρώ.

Όπως είπε, «φαρμακοποιοί και γιατροί θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμούς με αποζημίωση 10 ευρώ το ραντεβού. Με το που θα πηγαίνει ο πολίτης για να κάνει την πρώτη δόση θα πιστώνονται 10 ευρώ στο λογαριασμό κάθε επαγγελματία υγείας, φαρμακοποιού και γιατρού. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους επαγγελματίες υγείας».

«Η γενική καμπάνια είχε συγκεκριμένα αποτελέσματα και τώρα πάμε πόρτα – πόρτα. (…). Επίσης, από 3 ευρώ, 20 ευρώ στους επαγγελματίες γιατρούς εάν εμβολιάσουν στο ιατρείο τους. Οι διαδικασίες συντήρησης είναι λυμένες. Και θα δίνουμε 50 ευρώ εάν οι γιατροί πάνε και εμβολιάσουν κατάκοιτο συμπολίτες μας στο σπίτι τους», είπε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter