Κικίλιας: Άγνοια ή λαϊκισμός; – «Έπεσε από τα σύννεφα» βλέποντας Eurovision (Photo)

Κικίλιας: Άγνοια ή λαϊκισμός; – «Έπεσε από τα σύννεφα» βλέποντας Eurovision (Photo)

Η ερμηνεία της Μαίρης Αρώνη ως “Πασταφλόρα” στην ελληνική ταινία αξεπέραστη και η ατάκα “α, Στέλιο ήρθες” έχει πλέον γίνει συνώνυμο μιας αθώας αφελούς αφηρημάδας. Όταν όμως είσαι πολιτικό πρόσωπο, η αθωότητα δεν υπάρχει, η αφέλεια είναι επικίνδυνη και η αφηρημάδα ανθρώπινη…

Έτσι λοιπόν ο Βασίλης Κικίλιας βλέποντας τον ημιτελικό της Eurovision χαλαρά στο σπίτι του ξαφνικά ένιωσε να τον πνίγει ένα εθνικό δίκιο και με την απόγνωση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο ξέσπασε στο Twitter όταν είδε να διαγωνίζεται το τραγούδι των Σκοπίων και να αναφέρονται ως …FYROM. Φανταζόμαστε το ίδιο άσχημα θα ένιωθε αν ανεφέρονταν και ως ΠΓΔΜ.

Γιατί το Μ κάνει τη διαφορά. Που είναι το αρχικό της Μακεδονίας, όχι της ξακουστής του Αλεξάνδρου τη χώρα, τη δική μας, αλλά την άλλη των …σφετεριστών. 

Όμως αυτό το ανεκτό από το ελληνικό πολιτικό προσωπικό επίσημο όνομα των Σκοπίων, εδώ και 25 χρόνια, χθες το βράδυ τσίτωσε τα νεύρα του κυρίου Κικίλια. 

Οπότε είναι να αναρωτιέται κανείς: 

  • Μπας και χάκαραν τον λογαριασμό του; Δεν θα είχε βγει να το καταγγείλει;
  • Δεν ήξερε ότι FYROM και ΠΓΔΜ για Μακεδονία μιλάνε;
  • Είναι τόσο λαϊκιστής που προκειμένου να μαζέψει κανά σταυρουλάκι δεν κολώνει πουθενα;

Και τέλος να πούμε ότι το φωτογραφημένο “τιτίβισμα” δεν υπάρχει στο προφίλ του πλέον, που σημαίνει ότι το κατέβασε. Σιωπηρά! Κάποιος θα του ψιθύρισε: Α, Στέλιο ήρθες…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter