Κικίλιας: Βολικός για τα ξένα συμφέροντα ο Τσίπρας

Κικίλιας: Βολικός για τα ξένα συμφέροντα ο Τσίπρας

Με μόνιμη επωδό την επιθυμία της ΝΔ να διώξει την κυβέρνηση Τσίπρα, η αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε και χθες δριμεία επίθεση εναντίον της και προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού.

«Βολικό για τα ξένα συμφέροντα» χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Β. Κικίλιας, ενώ τον κατηγόρησε ότι «κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες», επιδεικνύοντας «αλαζονεία, έπαρση, αυταρέσκεια».

Ουσιαστικά η χθεσινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών δεν προσέφερε στην προβολή κάποιας νέας θέσης ή πρωτοβουλίας του κόμματος, αλλά αναλώθηκε – και εγκλωβίστηκε – στην κριτική της χθεσινοβραδινής συνέντευξης του Πρωθυπουργού, για τον οποίο ο κ. Κικίλιας υποστήριξε ακόμη ότι «ξεπέρασε τον εαυτό του σε γραφικότητα».

Επίσης επανέλαβε ότι «το πλεόνασμα Τσίπρα του 2016 είναι υπεφορολόγηση, κατασχέσεις και το κράτος που δεν πληρώνει αυτά που χρωστάει στους ιδιώτες, αλλά πάει στην οικοδόμηση κομματικού κράτους» και ότι η κυβέρνηση Τσίπρα όχι μόνο δεν θα βγάλει τη χωρα από τα μνημόνια αλλά ότι έχει ήδη συμφωνήσει για επιπλέον ακόμη.

Χωρίς επί της ουσίας η ΝΔ να έχει να αντιπροτείνει συγκεκριμένη εναλλακτική πολιτική για την παρούσα στιγμή της συμφωνίας, ο κ. Κικίλιας για ακόμη φορά υποστήριξε ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει μέτρα και αντίμετρα .

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter