Κικίλιας: Παραδέχθηκε έμμεσα ότι η κυβέρνηση άφησε τη ΝΔ χωρίς ατζέντα

Κικίλιας: Παραδέχθηκε έμμεσα ότι η κυβέρνηση άφησε τη ΝΔ χωρίς ατζέντα

Την ενόχληση της ΝΔ από τη διαπίστωση ότι μένει με… άδεια ατζέντα μετά τις χθεσινές εξαγγελίες Τσίπρα για τη Δημόσια Διοίκηση, κατέδειξε νωρίτερα η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Β. Κικίλια.

Ο κ. Κικίλιας, ασκώντας δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά τον Πρωθυπουργό τον οποίο και κατηγόρησε ότι με τις εξαγγελίες του «προσπάθησε να αντιγράψει τις μεταρρυθμίσεις που προώθησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμιση», απηύθυνε το ρητορικό ερώτημα εάν υπάρχει Έλληνας πολίτης που να θεωρεί ότι ο κ. Τσίπρας «μπορεί να εκσυγχρονίσει και να ανασυγκροτήσει τη Δημόσια Διοίκηση». Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατηγόρησε, μεταξύ άλλων την κυβέρνηση για κομματικοποίηση του δημοσίου τομέα, ενώ, προσπαθώντας να δημιουργήσει προνομιακό έδαφος για το κόμμα του στις τάξεις των νέων- η ΝΔ διεκδικώντας τις ψήφους τους έχει αποφασίσει ανοίγματα προς τη νεολαία από το βήμα της ΔΕΘ- στάθηκε με έμφαση στις επικείμενες αλλαγές για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Επιμένοντας στη στρατηγική της στοχοποίησης και αποδυνάμωσης του Πρωθυπουργού, ο Εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ , τον κατηγόρησε ότι με ορμητήριο τη ΔΕΘ ετοιμάζει τη «νέα γενιά ψεμάτων» και ότι κοροιδεύει τη νέα γενιά. Χωρίς να τοποθετηθεί επί της ουσίας των προτεινόμενων αλλαγών υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας «επιχειρεί, χωρίς ίχνος ντροπής, για άλλη μια φορά, να εξαπατήσει τους νέους και τις νέες της Ελλάδας». Αιχμή επί των αλλαγών άφησε μόνο όταν υποστήριξε πως οι διπλές εξετάσεις θα ενισχύσουν τη φροντιστηριακή εκπαίδευση.

Εξάλλου, σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, παρακάπτοντας επί ημερών ποιών κυβερνήσεων ξεκίνησαν οι δραστικές περικοπές μισθών και συντάξεων και άρχισε να ανθεί η ημιαπασχόληση, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ υποστήριξε ότι ο Πρωθυπουργός είναι «ο πολιτικός που θέλει τους νέους ανθρώπους στο περιθώριο της παραγωγικής Ελλάδας, ζώντας από το χαρτζιλίκι των γονιών και των παππούδων τους, αν υπάρχει, είτε με επιδόματα που διαρκώς θα φθίνουν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter