Κικίλιας: Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα υποχρεωτικότητας της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους

Κικίλιας: Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα υποχρεωτικότητας της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους

Προς ώρας δεν τίθεται θέμα υποχρεωτικότητας της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους επισήμανε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας μιλώντας το πρωί στο MEGA απευθύνοντας παράλληλα έκκληση προς τους ανεμβολίαστους πολίτες να εμβολιαστούν.

«Αρκετοί από όσους δεν εμβολιάστηκαν φοβήθηκαν ή έχουν κακή πληροφόρηση. Κυρίες και κύριοι, τώρα είναι η ώρα. Η ελληνική κοινωνία πρέπει να επιστρέψει σε μια κανονικότητα. Ανακαλύφθηκε το εμβόλιο το οποίο είναι αγαθό. Πίσω από το πρόγραμμα ‘’Ελευθερία’’ δεν κρύβεται τίποτα άλλο παρά μόνο η ελευθερία μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τώρα είναι «μήνας τουρισμού και διακοπών. Το βάρος πέφτει της κυβέρνησης πέφτει εκεί. Έκκληση στους ανθρώπους του τουρισμού ανά τη χώρα να στείλουν λίστες με το προσωπικό που δεν έχει εμβολιαστεί και θα εμβολιάσουμε κατά τόπους με κινητές μονάδες» πρόσθεσε ο Βασίλης Κικίλιας.

Σε ότι αφορά στα παιδιά, έκανε λόγο, ότι έως τώρα 30.000 έχουν κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό. «Υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό των παιδιών δεν υπάρχει. Υπάρχουν μόνο συστάσεις της επιτροπής. Οδεύοντας στις ημέρες έναρξης του σχολικού έτους, ο αριθμός των εμβολιασμών των παιδιών θα αυξηθεί» πρόσθεσε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter