Κιλκίς: Διακινητής μεταναστών χτύπησε έγκυο για να τη ληστέψει – Χάθηκε το έμβρυο

Κιλκίς: Διακινητής μεταναστών χτύπησε έγκυο για να τη ληστέψει – Χάθηκε το έμβρυο

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι 30χρονη εγκυμονούσα από το Λίβανο έχασε το μωρό της όταν χτυπήθηκε από διακινητή μεταναστών στην προσπάθειά της να περάσει τα ελληνικά σύνορα.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η παθούσα κινούνταν, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, πεζή μαζί με τον 35χρονο σύζυγό της και τα πέντε ανήλικα παιδιά τους (3 έως 13 ετών), αλλά κι ένα ακόμη συγγενικό τους πρόσωπο. Την πολυμελή οικογένεια φαίνεται ότι είχε αναλάβει να βοηθήσει τετραμελής συμμορία αλλοδαπών διακινητών για να κινηθεί μέσα από παράνομα περάσματα, με σκοπό να εξέλθει παράνομα από τη χώρα μας.

Όπως έγινε γνωστό, κάποια στιγμή ένας από τους διακινητές -πρόκειται πιθανότατα για 30χρονο Πακιστανό- επιτέθηκε στην εγκυμονούσα, χτυπώντας τη βίαια για να της αποσπάσει χρηματικό ποσό που είχε πάνω της. Ένα από τα παιδιά της αντιλήφθηκε το συμβάν και προσπάθησε να προστατέψει τη μητέρα του, αλλά δέχθηκε κι αυτό χτυπήματα, με συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά.

Η 30χρονη και το 6χρονο παιδί της μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τη διακοπή της κύησης.

Μετά από συντονισμένες έρευνες και αναζητήσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας και αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, εντοπίσθηκαν οι τέσσερις αλλοδαποί και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό 250 ευρώ και μικροποσότητα κάνναβης.

Σύμφωνα με τον τοπικό ειδησεογραφικό ιστότοπο thestival, οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Πηγή: koutipandoras.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter