Κίνα: Διευκόλυνση στις ξένες επενδύσεις υπόσχεται ο Κινέζος πρωθυπουργός

Καλύτερο περιβάλλον για τις ξένες επενδύσεις και ευκολότερη πρόσβαση υποσχέθηκε ο Κινέζος πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ.

Η Κίνα θα διευκολύνει την πρόσβαση και θα δημιουργήσει ένα καλύτερο περιβάλλον για τις ξένες επενδύσεις, όπως διεμήνυσε ο Κινέζος πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ. Η Κίνα θα άρει τους περιορισμούς για ξένες επενδύσεις σε τομείς όπως η κατασκευή σιδηροδρομικού εξοπλισμού και μοτοσικλετών, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη συνεδρίαση του Κρατικού Συμβουλίου υπό την προεδρία του Λι.

Οι κατευθυντήριες γραμμές για τις ξένες επενδύσεις στη βιομηχανία θα αναθεωρηθούν προκειμένου να δοθούν κίνητρα για ξένες επενδύσεις στους τομείς της μεταποίησης και των υπηρεσιών. Οι τομείς παροχής λογιστικών υπηρεσιών και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού είναι πλέον ανοικτοί σε ξένες επενδύσεις, οι οποίες θα επιτρέπονται μεταξύ άλλων στην κατασκευή και λειτουργία των υποδομών στους τομείς της ενέργειας, της προστασίας υδάτινων πόρων και περιβάλλοντος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.