Κίνα: Επίθεση με μαχαίρι σε δημοτικό σχολείο – Δύο νεκροί (Video)

Κίνα: Επίθεση με μαχαίρι σε δημοτικό σχολείο – Δύο νεκροί (Video)

Τη ζωή τους έχασαν δύο άτομα και τέσσερις ακόμη τραυματίστηκαν από επίθεση γυναίκας, η οποία ήταν οπλισμένη με μαχαίρι, σε δημοτικό σχολείο στην πόλη Γκουισί, στην επαρχία Τσιανγκσί της κεντρικής Κίνας, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση CCTV επικαλούμενη την τοπική αστυνομία.

Η επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι (τοπική ώρα) σε σχολείο της πόλη Γκουισί. Η αστυνομία είπε ότι μια 45χρονη γυναίκα εξαπέλυσε την επίθεση με μαχαίρι για φρούτα ενώ φέρεται να βρίσκεται πλέον υπό κράτηση.

Η ζωή των τραυματιών δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ ακόμη έξι άνθρωποι έφεραν εκδορές. Η ύποπτη, ηλικίας 45 ετών, συνελήφθη από την αστυνομία και εις βάρος της διατάχθηκε έρευνα.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό γιατί το δημοτικό σχολείο – στο οποίο διδάσκονται παιδιά ηλικίας έξι έως 12 ετών – έγινε στόχος επίθεσης από τη 45χρονη.

Εικόνες που κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν μικρά παιδιά να απομακρύνονται αιμόφυρτα από το σημείο της επίθεσης.

 

Διαβάστε επίσης:

Σημαντική νίκη για τον Τζούλιαν Ασάνζ: Κέρδισε το δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της έκδοσής του στις ΗΠΑ

Γάζα: Η επιχείρηση στην Ράφα θα διευρυνθεί λέει ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας

Στο πανεπιστήμιο του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ ο Μπάιντεν: Φοιτητές ύψωσαν παλαιστινιακές σημαίες, του γύρισαν την πλάτη (Video)

Ανυποχώρητο το Πεκίνο για την Ταϊβάν: «Οι προσπάθειες για ανεξαρτησία θα καταλήξουν σε «αδιέξοδο»

Το Κράτος Δικαίου ισχύει για όλους – Χαμάς και Ισραήλ ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter