Κίνα-κορονοϊός: Ασθενείς αυτοκτονούν ή μεταφέρονται στην πλάτη – Δεν υπάρχουν καν ασθενοφόρα ή περιπολικά! (Photos+Videos)

Κίνα-κορονοϊός: Ασθενείς αυτοκτονούν ή μεταφέρονται στην πλάτη – Δεν υπάρχουν καν ασθενοφόρα ή περιπολικά! (Photos+Videos)

Σκηνές απίστευτης τραγωδίας βιώνει η μαρτυρική, όπως εξελίσσονται τα γεγονότα, πόλη Ουχάν στην Κεντρική Κίνα, από όπου ξεκίνησε ο φονικός κορονοϊός που ήδη έχει στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από τριακόσια άτομα. 

Καθώς οι νοσοκομειακές και άλλες υποδομές της πόλης δεν είναι δυνατόν να ικανοποιήσουν τις τεράστιες ανάγκες, το όποιο κοινωνικό κράτος υπήρχε πλέον έχει καταρρεύσει. Δεν υπάρχουν κρεβάτια στα νοσοκομεία, γιατροί λιποθυμούν ή πεθαίνουν από τον ιό. Τα ασθενοφόρα δεν επαρκούν ούτε καν τα περιπολικά για να εξυπηρετήσουν τις τεράστιες ανάγκες με τους χιλιάδες ασθενείς. 

Αναπόφευκτα, λοιπόν η Ουχάν, που έχει μετατραπεί σε μια πόλη-φυλακή, λόγω της σκληρής καραντίνας που έχει επιβάλει το κινεζικό καθεστώς, γεννά πολλές μικρές τραγωδίες. 

Όπως ενός άνδρα ο οποίος μόλις κατάλαβε ότι μολύνθηκε από τον κορονοϊό, και κυριευμένος από απελπισία, λόγω του ότι δεν υπήρχε πουθενά κρεβάτι, νοσοκομείο ή έστω ένα γιατρός να τον περιθάλψει, και υπό τον φόβο του ότι εάν επιστρέψει σπίτι του θα μολύνει την οικογένειά του, επέλεξε να ανέβει σε μια γέφυρα και να αυτοκτονήσει πέφτοντας στο κενό!  

Ένα άλλο βίντεο δείχνει τον σκληρό αγώνα που δίνουν άνδρες της αστυνομίας για να παράσχουν βοήθεια, όπου μπορούν και με ό,τι μέσα διαθέτουν. Στην προκειμένη περίπτωση, μόνο τα… πόδια και τη δύναμή του διαθέτει ένας αστυνομικός στην Ουχάν ο οποίος πήρε στην πλάτη του έναν 68 άνδρα που θεωρείται ως ύποπτο κρούσμα της ασθένειας, προκειμένου να τον μεταφέρει ως το κοντινότερο νοσοκομείο!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter