ΚΙΝΑΛ: Απάντηση με «πράξεις» στην τουρκική επιθετικότητα

ΚΙΝΑΛ: Απάντηση με «πράξεις» στην τουρκική επιθετικότητα

Στην αιχμή του δόρατος του Κινήματος Αλλαγής τίθενται τα εθνικά θέματα και οι τουρκικές επιθετικές κινήσεις στα ελληνικά σύνορα, στο Αιγαίο και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου. 

Η Χαριλάου Τρικούπη ενισχύει την ρητορική της για «απάντηση» στις προκλήσεις «με πράξεις». Σε αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης ωθώντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε πιο δραστικές παρεμβάσεις στα εθνικά ζητήματα και κυρίως στις επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας κατά των κυριαρχικών ελληνικών δικαιωμάτων και του διεθνούς δικαίου στο Αιγαίο και στην ευρύτερη περιοχή.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε, κατά την ψηφιακή ενημέρωση των συντακτών, το μεσημέρι της Τετάρτης (3.6.2020) τα εξής: «Η Τουρκία περνά από τις λεκτικές προκλήσεις σε παράνομες ενέργειες, παραβιάζοντας διαρκώς το Διεθνές δίκαιο και τις διμερείς συμφωνίες. Τα λόγια και οι πράξεις της δεν πρέπει να μένουν αναπάντητα. Να απαντάμε με σαφήνεια στα λόγια των Τούρκων αξιωματούχων. Και να απαντήσουμε άμεσα και αποφασιστικά με πράξεις, σε όποια πράξη της Τουρκίας αμφισβητεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter