ΚΙΝΑΛ: Αποσύρονται υποψήφιοι από τις εκλογές λόγω Βενιζέλου!

ΚΙΝΑΛ: Αποσύρονται υποψήφιοι από τις εκλογές λόγω Βενιζέλου!

Ντόμινο εξελίξεων πυροδότησε η αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ, εξαιτίας της απόφασης της Φώφης Γεννηματά να θέσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του κόμματος τον Γιώργο Καμίνη.

Υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΙΝΑΛ αποσύρουν τις υποψηφιότητες τους για τις εθνικές εκλογές, καταγγέλλοντας την αιφνιδιαστική, όπως την χαρακτηρίζουν, απόφαση της Φώφης Γεννηματά να… «αδειάσει» τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μετά τον Μάνο Επιτροπάκη, που ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του, κάνοντας λόγο για «αισχρή απόφαση της ηγεσίας» του κόμματος, ο Γιώργος Τόλιος, η Σοφία Θεολογίτου, αλλά και ακόμα δύο υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ στην Κορινθία δήλωσαν ότι δεν θα είναι υποψήφιοι.

Παράλληλα, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος ζητούν την άμεση σύγκληση του οργάνου, προκειμένου να συζητηθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις και να ληφθούν εάν χρειαστεί οι ανάλογες αποφάσεις. Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή 9 Ιουνίου, ενώ την Τρίτη 4 του μηνός πρόκειται να συνεδριάσουν η Κοινοβουλευτική Ομάδα και το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter