ΚΙΝΑΛ: «Ενωτική παρέμβαση» Γιώργου Παπανδρέου

ΚΙΝΑΛ: «Ενωτική παρέμβαση» Γιώργου Παπανδρέου

Μεσολαβητική, ενωτική πρωτοβουλία με όλους τους παράγοντες και υποψηφίους στο Κίνημα Αλλαγής, αναλαμβάνει ο Γιώργος Παπανδρέου. Γι’ αυτήν την πρωτοβουλία του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου, έχει ενημερωθεί και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Επιδίωξη, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, είναι «μία συντεταγμένη και δημιουργική πορεία που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης».

Στο πλαίσο αυτό ο κ. Παπανδρέου ζήτησε και θα έχει επαφές με τον γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστουδουλάκη, τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιο για τις εκλογές ανάδειξης του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου και τους υποψήφιους προέδρους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Παύλο Χρηστίδη.

«Η διαμόρφωση κλίματος ενότητας και συναίνεσης γύρω από τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Προοδευτικής Παράταξης, και η δημιουργία των προϋποθέσεων για τη μεγαλύτερη δυνατή διαβούλευση και συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες, είναι η αναγκαία συνθήκη που θα μας οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας ισχυρής Παράταξης που θα αποτελέσει τον δυναμικό φορέα μια προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης απέναντι στη συντηρητική», τονίζεται στην ανακοίνωση από το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών.

Ακόμη επισημαίνεται ότι σε αυτήν την προσπάθεια «έχουμε χρέος να είμαστε όλοι αφοσιωμένοι, συμμέτοχοι και πρωταγωνιστές».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter