ΚΙΝΑΛ για λίστες Πέτσα: «Όλα στο Φως»

ΚΙΝΑΛ για λίστες Πέτσα: «Όλα στο Φως»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ για τη σημερινή συνεδρίαση αναφορικά με τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που θα θέσει στο μικροσκόπιο τις λίστες Πέτσα, ξεκαθαρίζοντας πως θα υπερψηφίσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την ανακοίνωση, το ΚΙΝΑΛ θα υπερψήφιζε και την πρόταση της ΝΔ για την επέκταση του χρόνου διερεύνησης, με τον Βασίλη Κεγκέρογλου να διερωτάται με νόημα από το βήμα της Ολομέλειας: «Γιατί η πλειοψηφία δεν θα καταθέσει τελικά πρόταση για νέα Εξεταστική;».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής συνεδρίασε χθες Πέμπτη 11.11.2021, με αντικείμενο συζήτησης την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής, που συζητείται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, και αποφάσισε:

Το Κίνημα Αλλαγής παραμένει σταθερά και διαχρονικά προσηλωμένο στη γραμμή της πλήρους διαλεύκανσης όλων των υποθέσεων για τις οποίες ζητείται διερεύνηση.

Διαφάνεια για τους πάντες και τα πάντα, χωρίς αστερίσκους και επιφυλάξεις. Στο πλαίσιο αυτό, το Κίνημα Αλλαγής θα υπερψηφίσει την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, όπως έχει πράξει σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις ως σήμερα.

Επιπλέον, το Κίνημα Αλλαγής, όπως είχαμε δηλώσει θα υπερψήφιζε την πρόταση που είχε προαναγγείλει ότι θα κατέθετε η Νέα Δημοκρατία για την επέκταση της χρονικής περιόδου διερεύνησης του αντικειμένου της επιτροπής.

Όλα στο φως!»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter