ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση αποδέχτηκε τη συζήτηση της πρότασής μας για «κόκκινα δάνεια» και «bad bank»

Το αίτημα του Κινήματος Αλλαγής, για συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής της πρότασής της για τα Κόκκινα Δάνεια και τη δημιουργία bad bank, έκανε δεκτό η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, η ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, στις 27/1/2021, με αναλυτική και τεκμηριωμένη επιστολή της σχετικά με την εξέλιξη των Κόκκινων Δανείων, την κατάσταση στο Τραπεζικό Σύστημα και την πρόταση της ΤτΕ για δημιουργία bad bank, όπως είχε προτείνει το Κίνημα Αλλαγής ήδη από το 2017, ζήτησε την σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, παρουσία και του Διοικητή της ΤτΕ προκειμένου να συζητηθεί το μείζον αυτό θέμα.

«Η σημερινή ανακοίνωση του Προέδρου της Βουλής στη Διάσκεψη των Προέδρων ότι το αίτημά μας έγινε δεκτό από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χ. Σταϊκούρα, αναδεικνύει για μια ακόμα φορά τη σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση που ασκεί το Κίνημα Αλλαγής, με κριτήριο πάντα το συμφέρον της χώρας και των πολιτών», αναφέρει το ΚΙΝΑΛ.

«Με το ίδιο αίσθημα ευθύνης θα παρουσιάσουμε την ολοκληρωμένη πρότασή μας κατά τη συζήτηση αυτή, απαιτώντας από την Κυβέρνηση να πάρει εδώ και τώρα συγκεκριμένες αποφάσεις, πριν ο όγκος των μη εξυπηρετούμενων δάνειων πνίξει θανάσιμα την οικονομία, τους δανειολήπτες και το τραπεζικό σύστημα», καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.