ΚΙΝΑΛ κατά Αυγενάκη: «Στόχος η κομματική χειραγώγηση των αθλητικών ομοσπονδιών»

ΚΙΝΑΛ κατά Αυγενάκη: «Στόχος η κομματική χειραγώγηση των αθλητικών ομοσπονδιών»

Με αφορμή όσα παρασκηνιακά γίνονται με φόντο τις αρχαιρεσίες του ΣΕΓΑΣ, ο Τομέας Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία στρέφεται κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, κατηγορώντας τον ότι στοχεύει στην άλωση και την κομματική χειραγώγηση των αθλητικών ομοσπονδιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ: 

«Με συνεχείς ανακοινώσεις, επί ένα χρόνο, ο Τομέας Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ζητώντας ακόμη και την απομάκρυνση του από την Κυβέρνηση. Μετά τις συνεχείς αιφνιδιαστικές και αποσπασματικές διατάξεις, που έφερνε σε άσχετα νομοσχέδια και ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων, με την έγκριση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ξεπέρασε κάθε όριο με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την έγκριτη αθλητική εφημερίδα Sportime. Στόχος η άλωση, η κομματική χειραγώγηση των αθλητικών ομοσπονδιών και η προβολή του. Χρηματοδοτεί με τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού, μέσω της ΕΡΤ, ιστοσελίδα ασήμαντης εμβέλειας με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, η οποία τον προβάλει με προκλητικό τρόπο.

Στέλεχος της χρηματοδοτούμενης από την ΕΡΤ ιστοσελίδας εμπλέκεται στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ. Το «ποτήρι ξεχείλισε», δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε τη διαπλοκή. Δεν έχουν ανάγκη οι μεγάλοι αθλητές μας με τα λεφτά του Ελληνικού λαού να προβληθούν, με πρόφαση την προβολή της Ολυμπιακής Ομάδας για οικονομικό όφελος ασήμαντης ιστοσελίδας. Οι νίκες τους προβάλλουν την πατρίδα μας και ανήκουν σε αυτούς. Ας δώσει τα χρήματα στους αθλητές η ΕΡΤ, για την Ολυμπιακή Προετοιμασία τους, αντί να τα «σπρώχνει» στη νοσηρή προσωπική προβολή του Λευτέρη Αυγενάκη. Όπως δηλώνει παντού ο Λευτέρης Αυγενάκης εκτελεί εντολές του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Ας πάρει θέση ο Πρωθυπουργός εάν συμφωνεί με τα λεγόμενα του και τις πράξεις του ή ας τον αποπέμψει από την Κυβέρνηση. Ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα προς τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιο για θέματα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Στέλιο Πέτσα υπέβαλε χθες ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής Βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter