ΚΙΝΑΛ: Όλα κόσμια, πάμε παρακάτω!

ΚΙΝΑΛ: Όλα κόσμια, πάμε παρακάτω!

Σε ήπιους τόνους συνεχίζεται η κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και του πολιτικού συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ, που ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα, με την τοποθέτηση της Φώφης Γεννηματά.

Όλα ανεξαιρέτως τα στελέχη που έβγαιναν από την αίθουσα της συνεδρίασης για λίγα λεπτά, μετέφεραν το ίδιο μήνυμα: ενότητα και πάμε παρακάτω!

Όταν ρωτούνται για τις επιπτώσεις της ρήξης με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, άλλα απαντούν πως θα φανεί στην κάλπη και άλλα πως δεν προτίθενται να κάνουν… μνημόσυνο! Ό,τι έγινε, έγινε, υποστηρίζουν, πάμε παρακάτω.

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, πάντως, ήταν εκείνος που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, εξαιτίας των χθεσινών του δηλώσεων ότι θα πάρει πρωτοβουλία συμφιλίωσης Γεννηματά- Βενιζέλου, αλλά κι ότι αν πιεστεί… «μπορεί να πάει και σπίτι του»! Ωστόσο, ούτε με τον κ. Γρηγοράκο προκλήθηκε κάποιου είδους ένταση, αφού όλα τα στελέχη αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της στιγμής και προτάσσουν την εκλογική ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ, αντί της εσωστρέφειας.

Αξιοσημείωτα είναι όσα είπε στη συνεδρίαση ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, όπως ο ίδιος τα μετέφερε στους δημοσιογράφους: «Η απόφαση της προέδρου θα αξιολογηθεί στην κάλπη, τώρα πρέπει να πάμε όλοι μαζί και να πειθαρχήσουμε στις αποφάσεις της προέδρου, ακόμα κι αν διαφωνούμε», ανέφερε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι τη δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΚΙΝΑΛ, κατά τη γνώμη του, που την είπε στη συνεδρίαση, «πρέπει να καταλάβει στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και όχι ο Θεόδωρος Μαργαρίτης», που προέρχεται από τη ΔΗΜΑΡ.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος, επίσης, θεωρεί ότι η Φ. Γεννηματά πρέπει να ξεκαθαρίσει προεκλογικά τη θέση της, αναφορικά με το τι προτίθεται να πράξει σε περίπτωση που τεθεί θέμα κυβερνησιμότητας της χώρας- αν δηλαδή δεν προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Άποψη με την οποία διαφωνεί το μέλος του πολιτικού συμβουλίου και έμπειρο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Τόνια Αντωνίου, η οποία θεωρεί ότι αυτή η συζήτηση αφορά στην επόμενη μέρα των εκλογών.

Σε ένα μικρό διάλειμμα που έγινε αργά το απόγευμα, όλα τα κορυφαία στελέχη του ΚΙΝΑΛ, αλλά και η ίδια η Φώφη Γεννηματά, μας μετέφεραν ένα «άριστο κλίμα», με ενότητα και προσήλωση στη μικρή προεκλογική περίοδο μέχρι τις εκλογές, με στόχο την ενδυνάμωση της παράταξης και την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter