ΚΙΝΑΛ προς Κυριάκο: Πάρτο αλλιώς!

ΚΙΝΑΛ προς Κυριάκο: Πάρτο αλλιώς!

Την ξεκάθαρη προσπάθεια υφαρπαγής ψήφου από το Κίνημα Αλλαγής (σ.σ. και από το Ποτάμι), στην οποία επιδίδεται τις τελευταίες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με το… αχτύπητο – κατά τη γνώμη τού επιτελείου του – επιχείρημα ότι «ψήφος στη ΝΔ, σημαίνει ψήφος για προοδευτική αλλαγή», σχολίασε το ΚΙΝΑΛ με ιδιαίτερα αυστηρό τρόπο. 

Στην τελευταία ενημέρωση των δημοσιογράφων πριν από τις εκλογές, η Χαριλάου Τρικούπη τόνισε ότι «ο κ. Μητσοτάκης μπερδεύεται συχνά και λανσάρει τη θεωρία περί χαμένης ψήφου με το ΄΄χαριτωμένο΄΄ επιχείρημα ότι δήθεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Το επικοινωνιακό επιτελείο του Κινήματος προσέθεσε με νόημα ότι γνωρίζει «ποια ανάγκη τον οδηγεί (σ.σ. τον κ. Μητσοτάκη) στο να συγχέει πολιτικές διαδρομές, αρχές και αξίες» και διευκρίνισε ότι στη δική τους παράταξη, «σε αντίθεση με εκείνον», είναι υπερήφανοι για την ιστορία τους, το έργο και την προσφορά του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα. «Δεν την εκχωρούμε, δεν τη δανείζουμε και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να την καπηλευτεί», υπογράμμισε η Χαριλάου Τρικούπη.

Διαβάστε ακόμη: Ραγκούσης προς ΚΙΝΑΛ-ΠΟΤΑΜΙ: Καλά σας κάνει ο Μητσοτάκης (Ηχητικό)

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, δήλωσε μάλιστα ότι στόχος τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της ΝΔ είναι να εγκλωβίσουν ένα συγκεκριμένο προοδευτικό κομμάτι ψηφοφόρων, για να σταματήσουν την ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ. Και κατέληξε ότι το αποτέλεσμα της Κυριακής θα σηματοδοτήσει πολιτικές εξελίξεις, καθώς και ότι «η αναμενόμενη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ επιβάλλει άμεσα να γίνουν εθνικές εκλογές».

Ποτάμι προς Κυριάκο: «τόση Δημοκρατία πια;»

Αντίστοιχο ήταν και το σχόλιο της διευθύντριας του Γραφείου Τύπου του Ποταμιού, Λίνας Παπαδάκη, με αφορμή τις σχετικές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη: «μπερδεμένα μας τα λέει τις τελευταίες ώρες ο κ. Μητσοτάκης! Μέχρι ΄΄χθες΄΄ μας έλεγε ότι όλες οι κεντρώες προοδευτικές δυνάμεις είναι χρήσιμες. Έλεγε μάλιστα ότι όταν με το καλό θα γίνει πρωθυπουργός, θα κάνει κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις του κέντρου. Τώρα το άλλαξε και λέει ότι κανείς πέρα από το κόμμα του και τα στελέχη του δεν θα έχει ρόλο την επόμενη μέρα».

Η κυρία Παπαδάκη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρόσκληση Μητσοτάκη προς τους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ και του Ποταμιού να ψηφίσουν… ΝΔ! «Και για όποιον δεν κατάλαβε», ανέφερε η διευθύντρια του Γραφείου Τύπου του Ποταμιού, «πρόσθεσε στο News 247 (σ.σ. ο… δημοκράτης Κυριάκος πάντα) ότι δεν υπάρχει δυσκολία σε ψηφοφόρο του ΚΙΝΑΛ ή του Ποταμιού να ψηφίσει τη ΝΔ», καταλήγοντας πως αυτή η πρόσκληση του κ. Μητσοτάκη μεταφράζεται σε απλά ελληνικά ως εξής: «ψηφίστε μόνο τη ΝΔ, γιατί θα κυβερνήσω ξανά μόνο με τα πρωτοπαλίκαρά της και τους πρώην υπουργούς της, τελεία και παύλα».

«Τόση δημοκρατία πια;» – το ερώτημα από το Ποτάμι προς τον Κυριάκο με… «αγάπη»! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter