«Kinds of Kindness»: Στη νέα ταινία του Λάνθιμου θα πρωταγωνιστεί (ξανά) η Έμα Στόουν

«Kinds of Kindness»: Στη νέα ταινία του Λάνθιμου θα πρωταγωνιστεί (ξανά) η Έμα Στόουν

Λίγες μόνο ημέρες μετά την απονομή των 96ων Όσκαρ της Ακαδημίας, η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι και θα έχει πρωταγωνίστρια -για μια ακόμη φορά- την Έμα Στόουν, που βραβεύτηκε με το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για το «Poor Things».

Το σενάριο του «Kinds of Kindness» δεν είναι ακόμα γνωστό μιας και οι παραγωγοί το κρατούν επτασφράγιστο μυστικό αλλά γνωρίζουμε τους πρωταγωνιστές.

Εκτός, της Έμα Σόουν, που θα συνεργαστεί με τον Λάνθιμο για 5η φορά, στο καστ θα δούμε παλιούς και νέους φίλους όπως ο Γουίλεμ Νταφόε και Μάργκαρετ Κουάλεϊ, αλλά και ο Τζο Άλγουιν από την «Ευνοούμενη». Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Τζέσι Πλέμονς, Χονγκ Τσάου και Χάντερ Σάφερ.

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκαν στα τέλη του 2022 στη Νέα Ορλεάνη και ο αρχικός τίτλος της ταινίας ήταν ο «And».

Το σενάριο φέρει την υπογραφή του σταθερού συνεργάτη του σκηνοθέτη, Ευθύμη Φιλίππου, που είχαν συνεργαστεί και στις ταινίες «Αστακός», «Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού», «Άλπεις» και «Κυνόδοντας».

Το «Kinds of Kindness» είναι μια σπονδυλωτή ταινία και τη διανομή της έχει αναλάβει η Searchlight, ενώ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 21 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιώργος Λάνθιμος και η Έμα Στόουν απαντούν στο κουίζ του Variety και γίνονται εξώφυλλο (Video)

Όσκαρ 2024: Έγραψε ιστορία το «Οπενχάιμερ», καταξίωση για Λάνθιμο (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter