Κινδυνολογία Μητσοτάκη από τη Νάουσα: «Να δω πώς θα πληρώνονται οι συντάξεις σας με την κυβέρνηση του ειδικού σκοπού» (Video)

Κινδυνολογία Μητσοτάκη από τη Νάουσα: «Να δω πώς θα πληρώνονται οι συντάξεις σας με την κυβέρνηση του ειδικού σκοπού» (Video)

Όλα για όλα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μια ανάσα πριν από τις κάλπες της 21ης Μαΐου, καθώς με ένα απίστευτο ρεσιτάλ κινδυνολογίας από τη Νάουσα, δεν δίστασε να εκβιάσει τους συνταξιούχους λέγοντας επί λέξει: «Να δω πώς θα πληρώνονται οι συντάξεις σας με την κυβέρνηση του ειδικού σκοπού και πώς η χώρα θα κυβερνάται».

«Τρεις μέρες πριν από την κάλπη υπάρχει μία πρόταση διακυβέρνησης: της Νέας Δημοκρατίας. Και από την άλλη υπάρχει το απόλυτο χάος. Άρα το δίλημμα σταθερότητα ή χάος, είναι πάρα πολύ ισχυρό και πάρα πολύ πειστικό» είπε ο απερχόμενος πρωθυπουργός και δεν δίστασε να επαναλάβει με περίσσεια αλαζονεία τα περί σταθερής κυβέρνησης «η οποία να μπορεί να παίρνει αποφάσεις. Μια κυβέρνηση η οποία δεν θα είναι έρμαιο εσωκομματικών παζαριών και εκβιασμών».

Δείτε το επίμαχο σημείο: 

«Τίποτα από αυτά που πετύχαμε δεν είναι δεδομένο. Πόσω μάλλον όταν, δυστυχώς, έχουμε απέναντί μας πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες για το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι πώς πάση θυσία θα γυρίσουν στην εξουσία, αγνοώντας παντελώς τι είναι καλό για τη χώρα και για τη σταθερότητά της» σημείωσε σε άλλο σημείο επιμένοντας στην κινδυνολογία.

«Οι επόμενες εκλογές δεν αφορούν μόνο την οικονομία, τον πρωτογενή τομέα, την υγεία, αφορούν και το ποιος θα διαχειριστεί την εξωτερική πολιτική και την άμυνα της χώρας σε κρίσιμες συνθήκες”, σημείωσε και πρόσθεσε πως «Το τελευταίο το οποίο χρειαζόμαστε είναι αστάθεια, το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι πειραματισμοί, το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι θεωρίες «ναι, εγώ ξέρω ποιος μπορεί να είναι ο πρωθυπουργός, ο ‘άγνωστος Χ’, αλλά δεν σας τον λέω, σας το φυλάω μυστικό μέχρι μετά τις εκλογές”».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter