Κινηματογραφική ληστεία στο κέντρο της Αθήνας – «Άδειασε» το κατάστημα της Rolex και διέφυγε πεζός

Κινηματογραφική ληστεία στο κέντρο της Αθήνας – «Άδειασε» το κατάστημα της Rolex και διέφυγε πεζός

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στην αστυνομία καθώς άγνωστος κατάφερε και λήστεψε το κατάστημα της Rolex στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Βαλαωρίτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, άγνωστος δράστης, που ήταν καλοντυμένος, μπήκε στο κατάστημα και ζήτησε να δει ακριβά ρολόγια. Μόλις υπάλληλοι του καταστήματος του παρουσίασαν τα ρολόγια που ζήτησε να δει, ο δράστης έβγαλε όπλο και, αφού τους ακινητοποίησε πήρε άγνωστο, έως τώρα, αριθμό ρολογιών και τράπηκε σε φυγή. Η αστυνομία εκτιμά ότι σε κοντινό σημείο τον περίμενε συνεργός του.

Αυτή την ώρα διενεργούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κατάστημα της Rolex στην οδό Βαλαωρίτου γίνεται στόχος ληστών. Στις 19 Ιανουαρίου του 2005, ληστές είχαν εισβάλει στο μαγαζί και αφού έκλεψαν ρολόγια τεράστιας αξίας, επιχείρησαν να διαφύγουν.

Η υπάλληλος του μαγαζιού, τότε, είχε αρχίσει να καλεί σε βοήθεια. Κόσμος που βρισκόταν στον πεζόδρομο άρχισε να κυνηγά τον έναν από τους δράστες. Στην προσπάθεια του να ξεφύγει και να αποφύγει τη σύλληψη, ο δράστης άρχισε να… πετάει ρολόγια στο δρόμο και τελικά κατάφερε να εξαφανιστεί.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter