«Κίνηση κατά των πλειστηριασμών»: Συνάντηση στη Λάρισα στις 5 Μαρτίου

Συνάντηση των κινημάτων από την περιοχή της Θεσσαλίας, κατά των κατασχέσεων, πλειστηριασμών και εξώσεων, θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, την Κυριακή 5 Μαρτίου, σε αίθουσα του Επιμελητήριου στις 11 το πρωί.

Στην ανακοίνωσή του, το συντονιστικό όργανο με τίτλο «Κίνηση κατά των πλειστηριασμών», αναφέρει μεταξύ άλλων πως «σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση, η ανταλλαγή εμπειριών και η κλιμάκωση της δράσης για την προστασία της ιδιωτικής περιουσίας. Κρίνεται δε, ως απολύτως αναγκαία και καθοριστική, μιας και με το νομοσχέδιο για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που ετοιμάζει το υπουργείο Δικαιοσύνης, περιορίζονται έως εξαφανίζονται οι εγγυήσεις δημοσιότητας κατά την πραγματοποίηση των πλειστηριασμών».

Στόχευση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, είναι όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «να δυναμώσει, να απλωθεί παντού, να μπει μπροστά σε κάθε στάδιο αλλαγής της νομοθεσίας, σε κάθε στάδιο της διαδικασίας ξεπουλήματος της λαϊκής περιουσίας, από το υπουργείο, τη Βουλή, τις τράπεζες, τα δικαστήρια, τα συμβολαιογραφεία, μέχρι το κάθε σπίτι που θα βγαίνει σε πλειστηριασμό»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.