Κινητοποιήσεις των υγειονομικών όλης της χώρα - Zητούν πραγματική θωράκιση του ΕΣΥ

Συγκεντρώσεις πραγματοποιούν υγειονομικοί σε πολλά δημόσια νοσοκομεία από το πρωί. 

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία διαμαρτύρονται για τους χειρισμούς της κυβέρνησης και την κατάσταση που επικρατεί λόγω κορονοϊού στα περισσότερα νοσοκομεία της χώρα και ιδιαίτερα στην Θεσσαλονίκη.

Όλο το υγειονομικό προσωπικό που δοκιμάζεται τους τελευταίους μήνες και έχει ξεπεράσει τα όρια του ζητάει κατεπείγουσες μαζικές προσλήψεις όλου του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για την ανάπτυξη και στελέχωση του δημόσιου συστήματος υγείας.

Επίταξη, χωρίς αποζημίωση, του ιδιωτικού τομέα υγείας και ένταξη του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Μαζικά επαναλαμβανόμενα test στους εργαζόμενους στις δομές υγείας, στους εργασιακούς χώρους, σε κλειστές δομές, κλπ. Διενέργεια test απολύτως δωρεάν σύμφωνα με επιστημονικά κριτήρια.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.