Η ΕΡΤ έκοψε τη σύνδεση με Βαξεβάνη όταν ανέφερε το όνομα του Μητσοτάκη

Η ΕΡΤ έκοψε τη σύνδεση με Βαξεβάνη όταν ανέφερε το όνομα του Μητσοτάκη

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και οι τηλεοπτικές κάμερες ανέμεναν την έξοδο του Κώστα Βαξεβάνη από τον Άρειο Πάγο το πρωί της Δευτέρας. Μεταξύ αυτών και η ΕΡΤ, η οποία μετέδωσε live ένα μικρό κομμάτι των δηλώσεων του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento με αφορμή τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του κυριακάτικου φύλλου, σχετικά με το ποια πρόσωπα παρακολουθούσε το «κύκλωμα του Μαξίμου».

Ο Κώστας Βαξεβάνης, σημείωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων ότι, «υπάρχει ένα ενιαίο κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο είναι με ένα εγκληματικό κέντρο για την δημοκρατία με εγκληματικό εγκέφαλο τον κύριο Μητσοτάκη. Είδατε ότι δεν είναι μόνο το Predator». Σε αυτό το σημείο, η σύνδεση της ΕΡΤ με τον Άρειο Πάγο διεκόπη… βιαίως, με τον ήχο και την εικόνα να επιστρέφει άρον άρον στα στούντιο της Αγίας Παρασκευής.

Μάλλον ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento χρησιμοποίησε και συνέδεσε κάποιες… απαγορευμένες λέξεις για τη διοίκηση της ΕΡΤ. Λέξεις που κινητοποίησαν ορισμένα αντανακλαστικά τα οποία προχώρησαν σε κίνηση… mute, κλείνοντας όπως – όπως τη σύνδεση με τον Άρειο Πάγο, όταν ο Κώστας Βαξεβάνης μίλησε για «εγκληματικό εγκέφαλο» του ενιαίου κυκλώματος παρακολούθησης…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter