Κινητά που καλούν από μόνα τους δημοσιογράφους και οι κλήσεις τους δεν καταγράφονται

Κινητά που καλούν από μόνα τους δημοσιογράφους και οι κλήσεις τους δεν καταγράφονται
Φωτογραφία: Pixabay

Το κινητό τηλέφωνο καλεί, ο παραλήπτης της κλήσης απαντά αλλά στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής δεν ακούγεται ο παραμικρός θόρυβος. Λίγα λεπτά αργότερα αποκαλύπτεται ότι ο κάτοχος του κινητού τηλεφώνου που φέρεται ότι έκανε την κλήση δεν χρησιμοποίησε το τηλέφωνό του!

Δηλαδή το συγκεκριμένο τηλέφωνο φέρεται να κάλεσε  μόνο του, αλλά χωρίς να καταγραφεί η συγκεκριμένη κλήση στο ιστορικό των κλήσεων του!

Το περίεργο περιστατικό συνέβη πριν από λίγο στον υπογράφοντα, μέσα στο γενικότερο κλίμα της δυσώδους υπόθεσης των τηλεφωνικών υποκλοπών και της αβεβαιότητας, όπου κανείς δεν γνωρίζει ποιος παρακολουθεί ποιόν και για ποιους λόγους.

Πριν την περίεργη διαπίστωση είχε προηγηθεί τηλεφώνημα του  συγγενικού μου προσώπου που μου έλεγε ότι προσπαθεί να μου τηλεφωνήσει από ώρα αλλά το κινητό μου έδειχνε περιέργως «νεκρό» .

Στις 2.58 μ.μ. δέχομαι κλήση από το ίδιο πρόσωπο . Απαντώ αλλά στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής δεν ακούγεται ο παραμικρός ήχος. Λίγα λεπτά αργότερα το συγγενικό μου πρόσωπο με διαβεβαιώνει ότι δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή  αλλά αρκετά λεπτά της ώρας πριν.

Στην συνέχεια εξετάζοντας μαζί το ιστορικό των κλήσεων στα δυο κινητά τηλέφωνα διαπιστώνουμε με έκπληξη ότι : Ενώ υπάρχουν καταγεγραμμένες εισερχόμενες κλήσεις στο δικό μου κινητό τρείς φορές στις 2.58 μμ ,  αντίθετα στο κινητό τηλέφωνο του καλούντος δεν υπάρχει καταγεγραμμένη ως εξερχόμενη καμία κλήση στις 2.58 μμ. Επίσης στο δικό μου ιστορικό έχει καταγραφεί ότι το συγκεκριμένο λεπτό τηλεφώνησα εγώ ! στο συγγενικό μου πρόσωπο χωρίς να το έχω πράξει!

Όλα αυτά την περίοδο που συγκλονίζεται η χώρα από τους παρακρατικούς μηχανισμούς και την ΕΥΠ που με παράνομες μεθοδεύσεις, παρακολουθούν τα κινητά τηλέφωνα χιλιάδων ανυποψίαστων πολιτών, πολιτικών και δημοσιογράφων . –

*** Το ιστορικό των κλήσεων σε μαύρο φόντο είναι του δικού μου κινητού

*** Το ιστορικό των κλήσεων σε λευκό φόντο είναι του συγγενικού μου προσώπου . Σε αυτό δεν υπάρχει πουθενά εξερχόμενη κλήση σε μένα στις 2.58 μμ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter