Κινητοποίηση εργαζομένων στην ΑΑΔΕ: Μεταφέρουν «500 άτομα σε κτίριο που δεν υπάρχει επαρκής φυσικός εξαερισμός» (Photos)

Κινητοποίηση εργαζομένων στην ΑΑΔΕ: Μεταφέρουν «500 άτομα σε κτίριο που δεν υπάρχει επαρκής φυσικός εξαερισμός» (Photos)

Έντονες αντιδράσεις και κινητοποίηση των εργαζομένων έχει προκαλέσει η απόφαση για μεταφορά της ενός τμήματος της ΑΑΔΕ, σε άλλο κτίριο, στην Πειραιώς.  Ο λόγος; Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, το νέο κτίριο δεν πληροί τις προϋποθέσεις, ειδικά την περίοδο του κορονοϊού.

Το πρωί της Τρίτης υπάλληλοι πραγματοποίησαν μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο του κτιρίου ενώ για την Τετάρτη έχουν δρομολογήσει τρίωρη στάση εργασίας έως το τέλος του ωραρίου τους.

«Ένα κομμάτι της ΑΑΔΕ, το ΚΕΠΥΟ, μεταφέρεται σε άλλο κτίριο, στην Πειραιώς», εξηγεί στο documentonews.gr, ο Νίκος Τουρνάς μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων ΑΑΔΕ (πρώην ΚΕΠΥΟ), που έχει εκλεγεί με την Αριστερή Ενωτική Πρωτοβουλία.

Ερωτηθείς ποιος είναι ο λόγος που οι εργαζόμενοι αντιδρούν σε αυτή την απόφαση, ο κ. Τουρνάς τονίζει πως: «πιστεύουμε ότι δεν τηρεί τα κριτήρια υγιεινής. Σε ορισμένους χώρους του κτιρίου δεν υπάρχει επαρκής φυσικός εξαερισμός για τα περίπου 500 άτομα που θα μεταφερθούν». «Ένα από τα πανό σήμερα έλεγε “όχι στην υποβάθμιση των υπηρεσιών”», προσθέτει με νόημα.

Μάλιστα, όπως τονίζει ο κ. Τουρνάς, στη σύμβαση προβλεπόταν η μεταφορά περίπου 800 ατόμων στο συγκεκριμένο κτίριο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter