Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Κιρανάκης κατά Αχτσιόγλου για τους ελεύθερους επαγγελματίες

«Είναι τουλάχιστον προκλητικό, η κ. Αχτσιόγλου να δηλώνει ότι οι εισφορές που πληρώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι δίκαιες. Θα έπρεπε η κ. Αχτσιόγλου, ειδικά λόγω της ηλικίας της, να είναι λίγο πιο προσεκτική. Δείχνει ότι δεν νοιάζεται καθόλου για τους συνομηλίκους της που στενάζουν από την υπερφορολόγηση και τις εισφορές».

Απάντηση στους ισχυρισμούς της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, σχετικά με το κλείσιμο της αξιολόγησης και τις εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών, έδωσε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «ΒΗΜΑ FM», ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

«Δεν ξέρω αν έχει ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό η κ. Αχτσιόγλου, αλλά ο κ. Τσίπρας έχει ήδη συμφωνήσει για νέα σκληρά μέτρα, με αντάλλαγμα την παραμονή του στην εξουσία. Η σημερινή κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη γι? αυτά τα νέα μέτρα», τόνισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ.

Σε απάντηση για τη δήλωση της υπουργού Εργασίας για τους ελεύθερους επαγγελματίες, ο κ. Κυρανάκης δήλωσε: «Είναι τουλάχιστον προκλητικό, η κ. Αχτσιόγλου να δηλώνει ότι οι εισφορές που πληρώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι δίκαιες. Θα έπρεπε η κ. Αχτσιόγλου, ειδικά λόγω της ηλικίας της, να είναι λίγο πιο προσεκτική. Δείχνει ότι δεν νοιάζεται καθόλου για τους συνομηλίκους της που στενάζουν από την υπερφορολόγηση και τις εισφορές».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.