Κιβωτός: «Θέλουμε να δικαστούμε για να φανεί το μέγεθος του ψεύδους και της σκευωρίας», λέει ο πατέρας Αντώνιος

Κιβωτός: «Θέλουμε να δικαστούμε για να φανεί το μέγεθος του ψεύδους και της σκευωρίας», λέει ο πατέρας Αντώνιος

Ο πατέρας Αντώνιος στην πρώτη του αντίδραση μετά την απόφαση του εισαγγελέα που τον παραπέμπει σε δίκη για τις περιπτώσεις της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, δηλώνει πως θέλει να δικαστεί, γιατί έτσι θα φανεί «το μέγεθος του ψεύδους και της σκευωρίας».

Δείτε επίσης: Κιβωτός του Κόσμου: Αναβλήθηκε για τις 11 Δεκεμβρίου η δίκη του πατέρα Αντώνιου

Υπενθυμίζεται πως χτες, ο εισαγγελέας πρωτοδικών, Δημήτριος Νομικός, εισηγήθηκε στο συμβούλιο πλημμελειοδικών την παραπομπή σε δίκη του πατέρα Αντώνιου της Κιβωτού του Κόσμου.

Η εισαγγελική πρόταση αφορούσε μία εκ των κατηγοριών, αυτήν για την κακουργηματική κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, η οποία προέκυψε έπειτα από τις πολύ σοβαρές καταγγελίες για απρεπείς σεξουαλικές συμπεριφορές σε ανήλικους τροφίμους της Κιβωτού, που μεταξύ άλλων είχε ερευνήσει επί μήνες η Εισαγγελία Ανηλίκων.

Ο πατέρας Αντώνιος μέσω του δελτίου του star δήλωσε πως επιθυμεί να δικαστεί για να διαλευκανθεί, όπως είπε «το μέγεθος τους ψεύδους και της σκευωρίας».

«Θέλουμε να δικαστούμε για να φανεί το μέγεθος του ψεύδους και της σκευωρίας. Σύντομα θα φανούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί αυτής της σκευωρίας που μοναδικό στόχο είχαν την “πειρατική” εισβολή στην Κιβωτό του Κόσμου», είπε χαρακτηριστικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter