Κιβωτός του Κόσμου: Εισαγγελική πρόταση για παραπομπή του πατέρα Αντώνιου σε δίκη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Κιβωτός του Κόσμου: Εισαγγελική πρόταση για παραπομπή του πατέρα Αντώνιου σε δίκη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Την παραπομπή σε δίκη του πατέρα Αντώνιου της Κιβωτού του Κόσμου εισηγείται στο συμβούλιο πλημμελειοδικών, ο εισαγγελέας πρωτοδικών, Δημήτριος Νομικός.

Η εισαγγελική πρόταση αφορά μία εκ των κατηγοριών, αυτήν για την κακουργηματική κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, η οποία προέκυψε έπειτα από τις πολύ σοβαρές καταγγελίες για απρεπείς σεξουαλικές συμπεριφορές σε ανήλικους τροφίμους της Κιβωτού, που μεταξύ άλλων είχε ερευνήσει επί μήνες η Εισαγγελία Ανηλίκων.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην εισήγησή του ο εισαγγελικός λειτουργός, ο πατέρας Αντώνιος προέβη στις εν λόγω σεξουαλικές ενέργειες «για να διεγείρει και να ικανοποιήσει τη γενετήσια ορμή και επιθυμία του, προσβάλλοντας έτσι την ανηλικότητά τους, δηλαδή την αγνότητα και την καθαρότητα της παιδικής τους ηλικίας».

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας Αντώνιος είχε αρνηθεί τις καταγγελίες και μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταβολή χρηματικής εγγύησης, που του είχε οριστεί. Πλέον, αναμένεται να συνεδριάσει το δικαστικό συμβούλιο προκειμένου να αποφασίσει αν θα παραπεμφθεί ή όχι σε δίκη ο πατέρας Αντώνιος.

Διαβάστε επίσης: Κιβωτός του Κόσμου: Αναβλήθηκε για τις 11 Δεκεμβρίου η δίκη του πατέρα Αντώνιου

Κιβωτός του Κόσμου: Στο εδώλιο ο πατέρας Αντώνιος και επτά συνεργάτες του

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter