Κιβωτός του Κόσμου: Έβαν Γεωργουλάκης… ο άνθρωπος που διάβαζε τα φρύδια

Κιβωτός του Κόσμου: Έβαν Γεωργουλάκης… ο άνθρωπος που διάβαζε τα φρύδια
Πηγή: Screenshot/Youtube

Το να ξυπνάς κάθε μέρα σε αυτήν τη χώρα ας συμφωνήσουμε ότι αποτελεί στάση γενναιότητας. Βασικά, για πράξη αυτοθυσίας πρόκειται αλλά ας μη συμβάλλουμε περισσότερο στην εγχώρια απόγνωση, μιας και ο Έβαν Γεωργουλάκης, ειδικός φυσιογνωμιστής και σύμβουλος προσωπικής επικοινωνίας (;), εμφανίστηκε ξανά σήμερα για να αναλύσει αυτήν τη φορά το πρόσωπο του Πάτερ Αντώνιου, επιβεβαιώνοντας ότι ζούμε στον μεσαίωνα, απλά με Internet και κάμποση κακή τηλεόραση.

Αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο Έβαν, θα σου πούμε εμείς που τον μάθαμε απ’ όταν του έλαχε ένα πανδύσκολο task, να αναλύσει δηλαδή το πρόσωπο και τη γενικότερη κινησιολογία του Πρωθυπουργού στο chat που είχε με τον Ταγίπ Ερντογάν στο Λονδίνο. Εντάξει, προφανώς κάπου εδώ φωνάζεις στον διαιτητή να λήξει το ματς, αλλά σιγά μη σου κάνει τη χάρη και έτσι σύμφωνα με τον «αρχιτέκτονα» των ανθρώπινων χαρακτηριστικών «οι βαθιές ρινοπαριακές γραμμές [του Πρωθυπουργού], με λακκάκι στα μάγουλα, που κατεβαίνουν από τα πλάγια της μύτης προσπερνώντας το στόμα, είναι θετική ένδειξη». Αν μας έλεγε ότι ο Μητσοτάκης έχει μεγάλα αφτιά για να ακούει καλύτερα, θα ήταν ρατσιστικό; Θα ήταν, αλλά αφενός το είπε πρώτη η κοκκινοσκουφίτσα στον λύκο και αφετέρου θα είχε σωθεί και κανένα μυστικό…

Μιας λοιπόν κι έπεσε μέσα σε όλα ο Έβαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπαν να του δώσουν ξανά δημόσιο λόγο ώστε να συνεχίσει τις αμπελοφιλοσοφίες του, αυτήν τη φορά σχολιάζοντας το πρόσωπο των ημερών της Κιβωτού, παίρνοντας τον ρόλο της σπαστικής κολλητής που όταν όλα έχουν πάει κατά διαόλου, σου λέει: «το ήξερα πως θα γίνει αυτό». Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Έβαν, ζωγράφιζε σε ζωντανή σύνδεση και με γαλάζιο χρώμα τα φρύδια και τη μύτη του πατέρα Αντώνιου, πουλώντας εξυπνάδες πάνω σε μια ακραία σοβαρή υπόθεση, καταλήγοντας ότι όσα καταγγέλλονται για τον ιερέα οριακά τα γνώριζε απ’ το πρόσωπο του, καμαρώνοντας παράλληλα τόσο καιρό εμάς τους βλάκες που δεν είχαμε πάρει χαμπάρι. Φυσικά και στο τέλος διευκρίνισε ότι όλο αυτό: «Δεν έχει σχέση με shaming» και πως «Υπάρχουν στοιχεία που φαίνονται. Δεν είναι καταδικαστικές αποδείξεις, είναι ενδείξεις που φαίνονται σε όλους μας».

Αυτό που μπορεί πολύ εύκολα να καταλάβει ο οποιοσδήποτε και χωρίς να δει το πρόσωπο του Έβαν Γεωργουλάκη είναι ότι χωρίς την παραμικρή συνέπεια προβαίνει μελιστάλαχτα σε μια δολοφονία χαρακτήρα και αυτό δεν θα άλλαζε όποιο πρόσωπο και να είχε απέναντι του. Αυτό που κάνει ο Έβαν Γεωργουλάκης, προσομοιάζει στον ναζιστικό όρο «Untermensch», τότε που ο Χίτλερ χώριζε με το ανθρωπόμετρο του, τους ανθρώπους σε ανώτερους και κατώτερους βάση των χαρακτηριστικών του προσώπου τους, οδηγώντας όσους δεν πληρούσαν τα προσωπικά του κριτήρια, στον θάνατο.

Το γιατί υπάρχουν άνθρωποι που βάση της μύτης και του στόματος μας αποφαίνονται «επιστημονικές» σάχλες, είναι μια θλιβερή και εξοργιστική συνθήκη. Το γιατί οι επικίνδυνες στο τέλος της ημέρας σάχλες, παίζουν ακόμη στην τηλεόραση, είναι το επίκεντρο κάθε κουβέντας που ανοίγει για το θέμα αυτό.

Διαβάστε επίσης:

Κιβωτός του Κόσμου: Στην εισαγγελία ανηλίκων ο πρώτος μάρτυρας

Κιβωτός του Κόσμου – Ραγδαίες εξελίξεις: Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος «μπαίνει» στην Κιβωτό του Κόσμου

Κιβωτός του Κόσμου: Αλλαγή διοίκησης μετά τον σάλο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter