Κιβωτός του Κόσμου: Καταθέτει στην Εισαγγελία Ανηλίκων ο πατέρας Αντώνιος

Κιβωτός του Κόσμου: Καταθέτει στην Εισαγγελία Ανηλίκων ο πατέρας Αντώνιος

Ο ιδρυτής της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», πάτερ Αντώνιος, αναμένεται σήμερα, εκτός απροόπτου, να καταθέσει στην Εισαγγελία Ανηλίκων, ύποπτος για την διάπραξη αδικημάτων που αφορούν μία κακουργηματικού βαθμού κατηγορία και μία σε βαθμό πλημμελήματος, σε βάρος ανήλικων παιδιών.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του πατέρα Αντώνιου θα παραδώσει την απολογία του μέσω πολυσέλιδου υπομνήματος και αναμένεται να αντικρούσει όσα του καταλογίζονται, κάνοντας λόγο για «στοχευμένο πόλεμο» στο πρόσωπό του.

Η κλήση σε ανωμοτί κατάθεση που έχει αποσταλεί στον πατέρα Αντώνιο αφορά το κακούργημα της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, με τη δικογραφία να περιλαμβάνει δύο περιπτώσεις φιλοξενούμενων αγοριών. Παράλληλα του ζητούνται εξηγήσεις και για το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες σε βάρος αδύναμων προσώπων κατά συρροή.

Εκτός του πατέρα Αντώνιου, ως ύποπτοι για πλημμεληματικού βαθμού κακοποιητικές συμπεριφορές, το διάστημα 2020 έως και 2022, σε βάρος φιλοξενουμένων σε δομές της ΜΚΟ ελέγχονται και επτά υπάλληλοι της Κιβωτού εκ των οποίων οι τρεις ήταν στην Αθήνα, οι δύο στον Βόλο και δύο στην Χίο.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter