Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία ανηλίκου για σεξουαλική κακοποίηση στη δομή του Βόλου (Video)

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία ανηλίκου για σεξουαλική κακοποίηση στη δομή του Βόλου (Video)

Στοιχεία τα οποία πιθανότατα θα σηματοδοτήσουν νέο κύκλο εξελίξεων γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», έφερε στο φως 15χρονος ο οποίος διαμένει σε δομή της ΜΚΟ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ανήλικος κατήγγειλε στις αρχές σεξουαλική κακοποίηση από υψηλόβαθμο στέλεχος της δομής στον Βόλο.

Η κατάθεση του νεαρού πραγματοποιήθηκε στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων την περασμένη Δευτέρα, υπό άκρα μυστικότητα.

Πρόκειται για τη δεύτερη καταγγελία που αφορά περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου», με τις αρχές να ερευνούν το περιστατικό παράλληλα με τις οικονομικές συναλλαγές του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας.

Απολύθηκαν τρεις στενοί συνεργάτες του πατέρα Αντώνιου

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της «Κιβωτού του Κόσμου» αποφάσισε να απολύσει τρεις στενούς συνεργάτες του πατέρα Αντώνιου, καθώς εμπλέκονται σε αρκετές καταγγελίες που αφορούν ξυλοδαρμούς παιδιών.

Με ομόφωνη απόφαση του νέου ΔΣ απομακρύνθηκε από τη δομή ένας 35χρονος που είχε αναλάβει τη γενική διεύθυνση της δομής στον Κολωνό, ένας επίσης 35χρονος παιδαγωγός που δραστηριοποιούταν στη δομή της Πωγωνιανής, αλλά και η σύζυγός του, η οποία εργαζόταν εκεί ως κοινωνική λειτουργός και είχε διατελέσει επίσης μέλος του ΔΣ.

Διαβάστε επίσης: Κιβωτός του Κόσμου: Απολύθηκαν τρεις στενοί συνεργάτες του πατέρα Αντώνιου (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter