Κιβωτός του Κόσμου – Νέα μαρτυρία: «Χαστούκιζαν τα παιδιά, τους έπαιρναν το φαγητό» (Video)

Κιβωτός του Κόσμου – Νέα μαρτυρία: «Χαστούκιζαν τα παιδιά, τους έπαιρναν το φαγητό» (Video)

Μορφή «τσουνάμι» λαμβάνουν οι καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου» σε μία προσπάθεια να πέσει περισσότερο φως στις συνθήκες που επικρατούσαν στη δομή. Συγκεκριμένα, ένας 27χρονος πρώην φιλοξενούμενος μιλώντας στο Mega περιέγραψε με ιδιαίτερα μελανά χρώματα σκηνές που έχει ζήσει.

Δείτε επίσης: Κιβωτός του Κόσμου – Ραγδαίες εξελίξεις: Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Μιλώντας στο Mega τόνισε: «Παιδιά που δουλεύανε εθελοντικά στην Κιβωτό του Κόσμου τρώγανε χαστούκια όταν δεν έκαναν πράγματα που τους έλεγαν. Ένα κορίτσι από την Τουρκία θυμάμαι κάτι έκανε και εκεί που τρώγαμε μεσημεριανό, ο (…) τη χαστούκισε, την έβαλε τιμωρία όρθια μπροστά σε όλους και της πήραν το πιάτο με το φαγητό».

«Στην κατασκήνωση στη Ραφήνα όταν πηγαίναμε στην παραλία για μπάνιο, ο (…) για κάποιον λόγο δεν ήθελε να τον φωνάζουμε (…) μπροστά στον κόσμο. Σε ένα παιδί κάποια στιγμή ξέφυγε και τον φώναξε έτσι κι εκείνος πήγε και το χαστούκισε μπροστά μου. Ακόμη και τα παιχνίδια που ερχόντουσαν στην Κιβωτό από δωρεές, τα καλά και τα καινούργια, τα κράταγαν στο γραφείο και στα παιδιά μάς έδιναν για να παίξουμε τα σπασμένα και βρώμικα», πρόσθεσε.

Κι ενώ πολλές καταγγελίες και μαρτυρίες τοποθετούν στο στόχαστρο και την πρεσβυτέρα, ο 27χρονος πρώην φιλοξενούμενος δήλωσε πως ήταν καλή απέναντι στα παιδιά και τα παρηγορούσε.

«Η γυναίκα του πατέρα Αντώνιου θυμάμαι ήταν πολύ καλή. Όταν χαστούκιζαν και τιμωρούσαν τα παιδιά πήγαινε και τα αγκάλιαζε και τα παρηγορούσε. Πρεσβυτέρα τη φωνάζαμε. Δεν ξέρω εάν ήταν αυτό το όνομά της», είπε.

Κατέληξε ο 27χρονος: «Η γυναίκα του σίγουρα ήξερε τι γινόταν, αλλά θα τα κατάπινε γιατί από τη θέση της μάλλον δεν θα μπορούσε να κάνει και πολλά. Πιστεύω όμως και θέλω να πιστεύω ότι η γυναίκα του δεν είχε ανάμειξη σε όσα γίνονταν, γιατί ήταν πολύ ευγενική και είχε καθαρό βλέμμα. Εγώ την αγαπούσα πολύ εκείνη τη γυναίκα».

«Το πρόσωπο του Σατανά έχει όνομα»

«Το πρόσωπο του Σατανά έχει όνομα», υποστηρίζει από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας Σύρων Ελλάδος για τον πατήρ Αντώνιο της Κιβωτού του Κόσμου, επίσης στο Mega.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter