Κιβωτός του Κόσμου: Προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι 3 υπάλληλοι

Κιβωτός του Κόσμου: Προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι 3 υπάλληλοι

Για τις 9 Ιανουαρίου πήραν προθεσμία να απολογηθούν στους εισαγγελείς Ανηλίκων οι τρεις υπάλληλοι της Κιβωτού του Κόσμου. Πρόκειται για την ίδια ημερομηνία που έχει κληθεί να καταθέσει και ο επικεφαλής της οργάνωσης, πατέρας Αντώνιος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι τρεις υπάλληλοι, που κατηγορούνται για σωματική κακοποίηση ανηλίκων, δεν προσήλθαν οι ίδιο στον εισαγγελέα, αλλά τους εκπροσώπησαν οι δικηγόροι τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προτίθενται να ζητήσουν εκ νέου προθεσμία.

Όσον αφορά τον πατέρα Αντώνιο, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για κακουργηματική ασέλγεια σε βάρος δυο ανήλικων φιλοξενούμενων, αλλά και για ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες ανήλικων τροφίμων, δεν αναμένεται να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα. Πιθανολογείται ότι επίσης, μέσω των δικηγόρων του, θα ζητήσει προθεσμία για να καταθέσει.

Οι πληροφορίες της δημόσια τηλεόρασης αναφέρουν ότι οι δικηγόροι του θα ζητήσουν και θα λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας και θα ζητήσουν προθεσμία 15 με 20 ημερών, προκειμένου να μελετήσουν τα στοιχεία και να προετοιμάσουν την υπερασπιστική τους γραμμή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter