ΚΚΕ: Ανοιχτές, και με ελεύθερη είσοδο, οι οργανωμένες παραλίες

ΚΚΕ: Ανοιχτές, και με ελεύθερη είσοδο, οι οργανωμένες παραλίες

Όχι μόνο να ανοίξουν οι οργανωμένες παραλίες, αλλά και η πρόσβαση σε αυτές να είναι ελεύθερη, ζητά ο Περισσός. Το ΚΚΕ καλεί την κυβέρνηση, σε συνεργασία με τους δήμους, να εξασφαλίσει την είσοδο χωρίς εισιτήριο στις ιδιωτικοποιημένες παραλίες, προκειμένου και τα φαινόμενα συνωστισμού να αποφευχθούν και το δικαίωμα του λαού για κολύμπι και αναψυχή να καλυφθεί.

Το ΚΚΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή του τα εξής: «Η κατάσταση που επικρατεί, ειδικά σε ορισμένες περιοχές της Αττικής, με τον κόσμο να συνωστίζεται στις ελάχιστες ελεύθερες ακόμη παραλίες, τη

στιγμή που οι μεγάλες ιδιωτικές παραμένουν κλειστές, είναι απαράδεκτη. Είναι προφανές ότι η αυτονόητη ανάγκη για αναψυχή, με συνθήκες ασφάλειας, δεν μπορεί να ικανοποιηθεί όταν παραμένουν κλειστές για το λαό οι ιδιωτικοποιημένες παραλίες, αλλά κι όταν η πρόσβαση σε αυτές γίνεται με πανάκριβο εισιτήριο.

Γι’ αυτό το λόγο η κυβέρνηση, σε συνεργασία με τους δήμους, οφείλει να εξασφαλίσει όχι μόνο να ανοίξουν οι παραλίες, αλλά αυτό να γίνεται με ελεύθερη είσοδο, προκειμένου και τα φαινόμενα συνωστισμού να αποφευχθούν και το δικαίωμα του λαού να εξασφαλιστεί».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter