ΚΚΕ: Βγαλμένες από τα εγχειρίδια του Μένγκελε οι απόψεις Μητσοτάκη

ΚΚΕ: Βγαλμένες από τα εγχειρίδια του Μένγκελε οι απόψεις Μητσοτάκη

Σκληρή επίθεση στη ΝΔ εξαπολύει το ΚΚΕ, χαρακτηρίζοντας «βγαλμένες από εγχειρίδια του Μένγκελε» τις απόψεις που διατύπωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης περί ανισότητας και ανθρώπινης φύσης.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΝΔ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ, ανέφερε μεταξύ άλλων «δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση, όσοι το επιχείρησαν καταστρατήγησαν τελικά την ίδια τη δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα».

Ασκώντας παράλληλα κριτική στην κυβέρνηση, το ΚΚΕ αναφέρει ότι «κάθε μέρα αποδεικνύεται όλο και περισσότερο γιατί είναι ανάγκη ο λαός ν’ απορρίψει τόσο την κυβέρνηση, που με την πολιτική της οξύνει την επίθεση στα εργασιακά – λαϊκά δικαιώματα, πουλώντας δήθεν ευαισθησία, όσο και τη ΝΔ που, προκειμένου να ξεπεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε αντιλαϊκότητα και διαπιστευτήρια προς το κεφάλαιο, φτάνει στο σημείο να λέει ότι οι κοινωνικές ανισότητες πηγάζουν απ’ την ανθρώπινη φύση, αναπαράγοντας ακόμη κι αντιδραστικές απόψεις, βγαλμένες απ’ τα εγχειρίδια του Μένγκελε».

Αναφορικά με την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο, η ανακοίνωση του ΚΚΕ σημειώνει ότι «η σημερινή ομιλία του κ. Τσίπρα, με το αναμάσημα των “επιτυχιών” της κυβέρνησής του στην προώθηση του αντιλαϊκού έργου, είχε στόχο αφενός τον αντιπερισπασμό για την τεράστια καταστροφή στον Σαρωνικό, που φέρει τη σφραγίδα κυβέρνησης κι εφοπλιστών, αφετέρου να δώσει το σύνθημα για τη γρήγορη προώθηση και των νέων μέτρων της γ’ αξιολόγησης».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter