ΚΚΕ για διάγγελμα Μητσοτάκη: Στρώνουν το τραπέζι του διαλόγου, με μενού τη συνεκμετάλλευση

Tο τραπέζι του διαλόγου που στρώνεται για λογαριασμό των αστικών τάξεων Ελλάδας – Τουρκίας, με βασικό μενού τη συνεκμετάλλευση, «βλέπει» το ΚΚΕ, πίσω από τις διπλωματικές και στρατιωτικές κινήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ανατολική Μεσόγειο. 

Ο Περισσός ενέταξε το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μεταξύ άλλων, και στο πεδίο ενός επικοινωνιακού σχεδιασμού για να προετοιμαστεί ο κόσμος για μελλοντικές εξελίξεις, στο πλαίσιο επικίνδυνων σεναρίων που εξυφαίνονται στην περιοχή.

Το σχόλιο του Γραφείου τύπου του ΚΚΕ για το διάγγελμα του πρωθυπουργού είναι το εξής:

«Είναι προφανές ότι εκτός από τις στρατιωτικές και διπλωματικές κινήσεις, παίζεται και ένα επικοινωνιακό παιχνίδι από τις κυβερνήσεις Ελλάδας και Τουρκίας, με στόχο να προετοιμάσει τους λαούς για τα επικίνδυνα σενάρια, που εξυφαίνονται σε βάρος τους στην περιοχή, με την άμεση παρέμβαση των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, τους οποίους επικαλέστηκε ξανά σήμερα ο πρωθυπουργός. Μόνο που πρόκειται γι’ αυτές τις δυνάμεις που ευθύνονται για την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και την υπόθαλψη της επιθετικότητας της τουρκικής κυβέρνησης.

Γι’ αυτό και το τραπέζι του διαλόγου που στρώνεται για λογαριασμό των αστικών τάξεων Ελλάδας – Τουρκίας, με βασικό μενού τη συνεκμετάλλευση, υπηρετεί τα δικά τους επικίνδυνα παιχνίδια σε βάρος όλων των λαών της Ανατολικής Μεσογείου».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.