ΚΚΕ για Μόρια: Να κλείσουν όλα τα hot spots στα νησιά και σε όλη την Ελλάδα

ΚΚΕ για Μόρια: Να κλείσουν όλα τα hot spots στα νησιά και σε όλη την Ελλάδα

Να σταματήσει ο διπλός εγκλωβισμός για πρόσφυγες και μετανάστες και να κλείσουν όλα τα hot spots στα νησιά και σε όλη την Ελλάδα, τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ με αφορμή τα σημερινά τραγικά γεγονότα στη Μόρια.  

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ είναι η ακόλουθη:

«Τα σημερινά επεισόδια στο ΚΥΤ της Μόριας, που είχαν ως αποτέλεσμα το θλιβερό γεγονός του θανάτου μιας γυναίκας και ενός μωρού, είναι μια ακόμη τραγική συνέπεια της βαρβαρότητας που βιώνουν πρόσφυγες και μετανάστες σε αυτά τα σύγχρονα κολαστήρια. Αποδεικνύουν περίτρανα ότι μια και μόνο είναι η λύση.

Να σταματήσει ο διπλός εγκλωβισμός για πρόσφυγες και μετανάστες και να κλείσουν όλα τα hot spots στα νησιά και σε όλη την Ελλάδα. Να μεταφερθούν σε αξιοπρεπή κέντρα φιλοξενίας της ηπειρωτικής Ελλάδας, όπου θα εξετάζονται τα αιτήματα τους και θα πηγαίνουν στις χώρες πραγματικού προορισμού τους.

Είναι τεράστιες οι ευθύνες και της κυβέρνησης της Ν.Δ. αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουν την απάνθρωπη και επικίνδυνη συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας που εγκλωβίζει πρόσφυγες και μετανάστες στα νησιά και στη χώρα.»

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

12/09/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Documento Newsletter