KKE για συνέντευξη Μητσοτάκη: Στο πεδίο των «επενδύσεων» η υγεία του λαού

KKE για συνέντευξη Μητσοτάκη: Στο πεδίο των «επενδύσεων» η υγεία του λαού

Εν μέσω πανδημίας και μεγάλης ανασφάλειας για το τι «μέλλει γενέσθαι» με τις μεταλλάξεις, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να προβάλει την πολιτική των συγχωνεύσεων, της μείωσης των περιφερειακών νοσοκομείων και της παραπέρα εμπορευματοποίησης του δημοσίου συστήματος υγείας, πολιτική που έχει κοστίσει πανάκριβα στους λαούς όλου του κόσμου.

Η πανδημία -με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων- βρήκε το εμπορευματοποιημένο δημόσιο σύστημα υγείας με 11 νοσοκομεία λιγότερα, με λιγότερες από 500 ΜΕΘ, με κατάργηση όσων είχαν απομείνει από την Πρωτοβάθμια Υγεία. Τώρα επιταχύνουν το σχέδιο για την κερδοφορία των ομίλων με πεδίο επενδύσεων την υγεία του λαού.

Αυτό είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο εκκολάπτονται και καλλιεργούνται ο φόβος κι ο ανορθολογισμός, που υπονομεύουν την ανάγκη του μαζικού εμβολιασμού. Εκεί ας αναζητήσει την αιτία του κακού ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος όχι μόνο δε δικαιούται να «κουνάει το δάχτυλο», καλλιεργώντας μάλιστα διχαστικές λογικές, αλλά αντίθετα, συνεχίζοντας την εγκληματική πολιτική της εμπορευματοποίησης της υγείας, εξελίσσεται στον καλύτερο χορηγό τέτοιων φαινομένων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter