ΚΚΕ για την «Επιτροπή Ανασυγκρότησης» της Βόρειας Εύβοιας: Η κυβέρνηση δεν ξεγελά κανέναν

ΚΚΕ για την «Επιτροπή Ανασυγκρότησης» της Βόρειας Εύβοιας: Η κυβέρνηση δεν ξεγελά κανέναν

Δριμεία κριτική από το ΚΚΕ κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη όσον αφορά τις εξαγγελίες για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές. Παράλληλα, στον Περισσό καλούν την κυβέρνηση να διαθέσει όλα τα αναγκαία μέσα για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς στα Βίλια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ

Αυτές τις κρίσιμες ώρες, με τον κίνδυνο τα Βίλια να γίνουν “δεύτερη Βόρεια Εύβοια”, η κυβέρνηση να διαθέσει όλα τα αναγκαία επίγεια και εναέρια μέσα για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς, για να μην είναι η επόμενη “επιτροπή ανασυγκρότησης”, που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός, για τα Βίλια και την ευρύτερη περιοχή.

Σε ό,τι αφορά στη Βόρεια Εύβοια, η κυβέρνηση δεν ξεγελά κανέναν, γιατί ανασυγκρότηση της ζωής των κατοίκων της σημαίνει, πρώτα απ’ όλα, αποζημιώσεις στο 100% για τις ζημιές, αναδάσωση των καμένων δασικών εκτάσεων χωρίς “ναι μεν αλλά” και “αναδόχους”, επίσπευση των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων τώρα, πριν είναι αργά. Ο,τιδήποτε άλλο αναλάβει να υλοποιήσει η αρμόδια επιτροπή του κ. Μητσοτάκη το σίγουρο είναι πως δεν θα υπηρετήσει το λαό της Βόρειας Εύβοιας και τις επείγουσες ανάγκες του, αλλά όσους είναι στο “περίμενε” με τα επιχειρηματικά σχέδια στο χέρι!

Μυστικά & Documento

25/09/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter