ΚΚΕ Λήμνου: Η παρουσία του αμερικάνικου αεροπλανοφόρου στο Βόρειο Αιγαίο, σηματοδοτεί ένταση της εμπλοκής της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

ΚΚΕ Λήμνου: Η παρουσία του αμερικάνικου αεροπλανοφόρου στο Βόρειο Αιγαίο, σηματοδοτεί ένταση της εμπλοκής της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

«Η παρουσία του αεροπλανοφόρου κοντά στη Λήμνο, με σκοπό την αποστολή μαχητικών αεροσκαφών στη Ρουμανία, έρχεται και δένει με τις ενέργειες της κυβέρνησης, που εντείνουν την εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, μετατρέποντας τη χώρα και την περιοχή μας σε στόχο.

Ο λαός του νησιού, ο ελληνικός λαός, δεν πρέπει να επιτρέψει τη μετατροπή της χώρας σε θύτη αλλά και θύμα, που μόνο χαμένους βγάζει τους λαούς. Ήδη ο λαός μας πληρώνει τις πρώτες συνέπειες, που όξυναν τη δύσκολη κατάσταση με την ακρίβεια, ενώ αυξάνονται οι κίνδυνοι για νέες περιπέτειες» τονίζει σε ανακοίνωσή της η τομεακή επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ.

«Δε διαλέγουμε στρατόπεδο ληστών, δε διαλέγουμε ιμπεριαλιστή. Μόνο δεινά μπορεί να φέρει η εμπλοκή της χώρας στο ΝΑΤΟ, η αξιοποίηση των βάσεων, των υποδομών, που εκχωρούνται για πολεμικούς σχεδιασμούς, και όχι φυσικά για την άμυνα της χώρας μας» προσθέτει η ανακοίνωση και καταλήγει: «Καλούμε το λαό της Λήμνου, να δυναμώσει την πάλη του: Για απεμπλοκή της χώρας από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Για καμία αποστολή εκτός συνόρων. Για να κλείσουν οι βάσεις του ΝΑΤΟ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter