Κλάτενμπεργκ: «Κανένα πέναλτι στο ντέρμπι ΠΑΟ – ΟΣΦΠ»

Κλάτενμπεργκ: «Κανένα πέναλτι στο ντέρμπι ΠΑΟ – ΟΣΦΠ»

O Ολυμπιακός είχε παράπονα από τη διαιτησία του Ρ. Μάντεν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όμως ο επικεφαλής της ΚΕΔ Μ. Κλάτενμπεργκ στον σχολιασμό των φάσεων υποστήριξε ότι οι αποφάσεις του Σκωτσέζου ήταν σωστές. 

Συγκεκριμένα για το μαρκάρισμα του Σένκεφελντ στον Χασάν (29’) ο Άγγλος αρχιδιαιτητής ανέφερε πως «η ΚΕΔ συμφωνεί ότι δεν πρόκειται για παράβαση πέναλτι διότι ενώ ο επιτιθέμενος μάχεται με τον αμυνόμενο για να βρει τον χώρο του, υπερβάλει στην επαφή και ρίχνει και τα δύο του πόδια στο έδαφος τη στιγμή που και οι δύο παίκτες έχουν τα χέρια τους ο ένας πάνω στον άλλον».

Για τη δεύτερη περίπτωση που διαμαρτύρονται οι Πειραιώτες για πέναλτι σε χέρι του Σανκαρέ, ο Κλάτενμπεργκ σημειώνει πως «η ΚΕΔ συμφωνεί με το διαιτητή ότι δεν πρόκειται για παράβαση πέναλτι, καθώς ο ποδοσφαιριστής εντός του τείχους πηδά έχοντας τα χέρια του εντός του σώματός του και συνεπώς δεν το καθιστά αφύσικα μεγαλύτερο. Το χέρι όταν ήρθε σε επαφή με την μπάλα, δεν ήταν πάνω από το επίπεδο των ώμων και η όλη ενέργεια ήταν φυσική στην προσπάθεια του παίκτη να μπλοκάρει την μπάλα η οποία παίχτηκε από τόσο κοντινή απόσταση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter