Κλάτενμπεργκ: Ολες οι αποφάσεις σωστές την 12η αγωνιστική

Κλάτενμπεργκ: Ολες οι αποφάσεις σωστές την 12η αγωνιστική

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ανάλυση των φάσεων της αγωνιστικής δεν είδε κάποιο σοβαρό λάθος από διαιτητές στα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας .

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής συμπεριέλαβε μόλις δύο παιχνίδια στην ανάλυσή του, σχολιάζοντας από δύο φάσεις σε στα παιχνίδια Ατρομήτου – Απόλλωνα (4-1) και Ιωνικού – ΠΑΟΚ (3-2).

Για το Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης τόνισε πως ήταν σωστά και τα δύο πέναλτι που κέρδισαν οι δύο ομάδες, όπως σωστή θεωρεί και την αποβολή του Λισγάρα. Σε ό,τι αφορά το Ιωνικός-ΠΑΟΚ και το πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι, συμφώνησε με την τελική απόφαση του Τζήλου (μετά από έλεγχο στο VAR): «Η ΚΕΔ υποστηρίζει την απόφαση για καταλογισμό πέναλτι, καθώς όταν ο επιθετικός έχει την μπάλα δίπλα από τον τερματοφύλακα, ο τερματοφύλακας βγαίνει απρόσεκτα χωρίς να αγγίξει την μπάλα με αποτέλεσμα να έρθει σε επαφή με το πόδι του επιθετικού».

Τέλος για το πέναλτι που ζήτησε ο Κούρτιτς, δήλωσε πως «η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό δεν είναι πέναλτι, καθώς ο αμυντικός δεν έρχεται σε επαφή, με τον επιτιθέμενο, αλλά θα έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα για προσπάθεια εξαπάτησης του διαιτητή με σκοπό τον καταλογισμό ενός πέναλτι».

Δείτε το βίντεο:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter