Κλάτενμπεργκ: «Πέναλτι στο Σεμέδο, κόκκινη στον Μπα»

Κλάτενμπεργκ: «Πέναλτι στο Σεμέδο, κόκκινη στον Μπα»

O επικεφαλής της ΚΕΔ Mαρκ Κλάτενμπεργκ σχολίασε τις επίμαχες φάσεις στα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής και επιβεβαίωσε τα σοβαρά λάθη που έγιναν στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός. Ο αρχιδιαιτητής υποστήριξε ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων για χέρι του Σεμέδο, ότι έπρεπε να αποβληθεί ο Μπα, ενώ επισημαίνει ότι σωστά μέτρησε το γκολ του Μπρούμα.

Στο βίντεο που δημοσιοποίησε η ΕΠΟ ακούγεται στη φάση με το χέρι του Σεμέδο, η επικοινωνία των διαιτητών (Π. Τσαγκαράκης- Τ. Παπαπέτρου) οι οποίοι λένε ότι είναι από συμπαίκτη η κεφαλιά οπότε δεν πρέπει να δοθεί πέναλτι. Ωστόσο ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Πως ακόμα και από συμπαίκτη να έρχεται η μπάλα εάν το χέρι είναι πάνω από τον ώμο πρέπει να δοθεί πέναλτι. Ο Κλάτενμπεργκ από την πλευρά του σημειώνει ότι από τι στιγμή που το χέρι είναι σε αφύσικη θέση μεγαλώνοντας το σώμα, η μπάλα χτυπάει στο χέρι, ο βραχίονας είναι πάνω από τον ώμο και γι’ αυτό έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι.

Στο μοναδικό γκολ του αγώνα ακούγεται στην επικοινωνία πως υπάρχει απλή επαφή και με αυτό συμφώνησε και ο Κλάτενμπεργκ ο οποίος τόνισε πως «ήταν μία φυσική επαφή καθώς ο αμυνόμενος επιβράδυνε την πορεία του».

Στο φάουλ του Μπα ακούγεται από την επικοινωνία πως υπάρχει πιθανή κόκκινη κάρτα. «Πέτρο ελέγχουμε δεν ξεκινάς», ακούγεται από το VAR με τον Παπαπέτρου μετά τον έλεγχο να λέει «συνεχίζεις κανονικά». Ο Κλάτενμπεργκ διαφώνησε και εξήγησε πως πρόκειται «για βίαιη διαγωγή» και ο παίκτης έπρεπε να αποβληθεί.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter