Κλάτενμπεργκ: «Σωστά δόθηκαν όλα τα πέναλτι στην 11η αγωνιστική» (Video)

Κλάτενμπεργκ: «Σωστά δόθηκαν όλα τα πέναλτι στην 11η αγωνιστική» (Video)

Ολες οι αποφάσεις των διαιτητών στα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ήταν σωστές, σύμφωνα με την καθιερωμένη ανάλυση του Αγγλου αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Για το πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ στον αγώνα με την ΑΕΚ, ο Κλάτενμπεργκ ανέφερε: «H KEΔ συμφωνεί με την ομάδα διαιτητών για καταλογισμό πέναλτι καθώς ο αμυντικός κατά τη διεκδίκηση κλώτσησε το πόδι του επιτιθέμενου χωρίς να αγγίξει την μπάλα».

Για το πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ κόντρα στον Ιωνικό: «Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό είναι ένα πέναλτι, καθώς ο αμυντικός κατά τη διεκδίκηση πατάει το πόδι του αντιπάλου του χωρίς να αγγίζει την μπάλα. Επίσης στη διάρκεια της φάσης του πέναλτι υπήρχε πιθανό χέρι, η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό ήταν τυχαίο και ως εκ τούτου, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, το παιχνίδι πρέπει να συνεχιστεί».

Για το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο: «Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι είναι πέναλτι, καθώς ο αμυντικός σπρώχνει ξεκάθαρα τον αντίπαλό του από πίσω κατά τη διεκδίκηση, εμποδίζοντάς τον να φτάσει στην μπάλα».

Για το πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Παναιτωλικό: «Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό είναι πέναλτι, καθώς ο επιθετικός βάζει το πόδι του στην μπάλα πριν ο αμυντικός κλωτσήσει το πόδι του επιθετικού»

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter