Κλείνει για δύο εβδομάδες το 1ο Γυμνάσιο – 1ο Λύκειο Βύρωνα για κατεπείγουσες εργασίες

Κλείνει για δύο εβδομάδες το 1ο Γυμνάσιο – 1ο Λύκειο Βύρωνα για κατεπείγουσες εργασίες

Κλειστό για την τρέχουσα και την επόμενη εβδομάδα θα παραμείνει το 1ο Γυμνάσιο – 1ο Λύκειο Βύρωνα (Ανάληψης) για κατεπείγουσες εργασίες και συγκεκριμένα για λόγους αποκατάστασης σαθρών σοβάδων στις μετόπες του σχολείου.

Από τον έλεγχο που διενήργησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, προέκυψε ότι σε κάποιες περιπτώσεις, η εμφανής –εξωτερικά- αποσάθρωση, είναι εκτεταμένη και απαιτείται αποξήλωση και αντικατάσταση των σοβάδων αυτών.

Την απόφαση έλαβε η δημοτική Αρχή, προκειμένου να γίνουν άμεσα οι εργασίες που απαιτούνται, ώστε να επαναλειτουργήσει στη συνέχεια με ασφάλεια για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Στον έλεγχο που διενήργησε η Τεχνική Υπηρεσία έδειξε ότι σε ορισμένα σημεία στις μετόπες η εμφανής εξωτερικά αποσάρθρωση είναι τελικά εκτεταμένη κι έτσι απαιτείται αποξήλωση και αντικατάσταση των σαθρών σοβάδων.

Ειδικότερα, με ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης, ζήτησε την κατανόηση των μαθητών, των γονέων και κηδεμόνων και των εκπαιδευτικών «για την αναστάτωση που προκαλεί αυτή η αναγκαστική διακοπή λειτουργίας του σχολείου, όμως ως δημοτική Αρχή θεωρούμε ότι σε ζητήματα ασφάλειας δεν χωρούν ημίμετρα αλλά σίγουρες λύσεις, όση ταλαιπωρία κι αν συνεπάγονται προσωρινά».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter