Κλείνει τα 70 ο Σαντάνα: «Είναι πιο διασκεδαστικός να είσαι τρελός»

Κλείνει τα 70 ο Σαντάνα: «Είναι πιο διασκεδαστικός να είσαι τρελός»

Έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια άλμπουμ, έχει κερδίσει 10 βραβεία Grammy, έχει συνεργαστεί κι ανέβει στη σκηνή μαζί με αμέτρητους ομοτέχνους του.

Ο Κάρλος Σαντάνα, που ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 70ά γενέθλια του στις 20 Ιουλίου, δηλώνει ότι είναι πιο διασκεδαστικό να είσαι τρελός, παρά να είσαι ένας κανονικός άνθρωπος.

Ο θρύλος της μουσικής δηλώνει ότι δεν έχει πρόθεση να κατεβάσει ταχύτητα, επιμένοντας ότι είναι έτοιμος να κάνει τη “θεϊκή σκανδαλιά”, αποφεύγοντας να γίνει ένας κανονικός άνθρωπος, ενώ θέλει να συνεχίσει να συνθέτει μουσική που αγγίζει όλες τις ηλικίες, ενδεχομένως συνεργαζόμενος με την Αντέλ και τη Μπιγιονσέ.

“Το σώμα μου μπορεί να είναι 70άρη, αλλά ακόμη είμαι ένας 7χρονος που διψά για περιπέτεια, για να κάνει τη θεϊκή σκανδαλιά”, δηλώνει ο γεννημένος στο Μεξικό Αμερικανός κιθαρίστας. “Είναι τόσο υπέροχη η θεϊκή σκανδαλιά, η χαριτωμένη τρέλα. Οι κανονικοί άνθρωποι είναι βαρετοί και προβλέψιμοι γι αυτό αποφεύγω όσον το δυνατόν περισσότερο να γίνω όπως όλος ο κόσμος, γιατί είναι πιο διασκεδαστικό να είσαι τρελός, να πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις το αδύνατο”, τονίζει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter