Ο κορονοϊός κλείνει σχολεία λίγο μετά το πρώτο κουδούνι – Ποια έβαλαν λουκέτο

Ο κορονοϊός κλείνει σχολεία λίγο μετά το πρώτο κουδούνι – Ποια έβαλαν λουκέτο

Δεν πρόλαβε να χτυπήσει το πρώτο κουδούνι και να πάρουν τα βιβλία οι μαθητές και άρχισαν να κλείνουν τα σχολεία μετά από κρούσματα κορονοϊού.

Κλειστό θα παραμείνει μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου το 2ο Λύκειο Καισαριανής, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού με τη σύμφωνη γνώμη του επιθεωρητή Υγείας. Παραμένει άγνωστος ο αριθμός των κρουσμάτων, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες θετικοί στον κορονοϊό είναι η διευθύντρια του σχολείου και ένας καθηγητής. 

Την είδηση μετέδωσε η ΕΡΤ, που έκανε έμμεση αναφορά σε κρούσματα κορονοϊού, λέγοντας ότι σύμφωνα με την υπουργική απόφαση ένα σχολείο μπορεί να κλείσει κατόπιν εμφάνισης άνω των τριών κρουσμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το υπουργείο Υγείας είχε διευκρινίσει τις προηγούμενες ημέρες πως σε περίπτωση κρουσμάτων θα κλείνει μόνο το τμήμα όπου εμφανίστηκε το κρούσμα.

Κλειστά σχολεία λόγω κορονοϊού

Η αναστολή λειτουργίας σε έξι σχολεία αποφασίστηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Σήμερα είναι κλειστά 5 σχολεία κι ένα Τμήμα. Σύμφωνα με σημερινά στοιχεία (16/9) του υπουργείου Παιδείας, κλειστά λόγω κορονοϊού είναι τα ακόλουθα σχολεία μέχρι τις ημερομηνίες που αναγράφονται στη διπλανή στήλη.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε (αυτόματη ενημέρωση) τα σχολεία που κλείνουν

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter