Κλείνει το Εργοστάσιο Απορριμμάτων της Φυλή; - Η αντίδραση του Δήμου

Ο δήμος Αθηναίων ζητεί τη συνεργασία των πολιτών για τα σκουπίδια με αφορμή την αιφνιδιαστική απόφαση να μη λειτουργήσει απόψε η Φυλή.

Προβλήματα στην αποκομιδή των σκουπιδιών στην Αθήνα προκαλεί η αιφνιδιαστική απόφαση του Εργοστασίου Απορριμμάτων της Φυλής να παραμείνει, απόψε, εκτός λειτουργίας.

Η Διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων ενημερώθηκε για την απόφαση, λίγη μόνο ώρα πριν το κλείσιμο της Φυλής, που αποτελεί τον βασικό αποδέκτη απορριμμάτων της πρωτεύουσας. Η εξέλιξη αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα σε περιοχές, στις οποίες είχε ολοκληρωθεί η αποκομιδή αλλά τα απορριμματοφόρα δεν κατέστη εφικτό να ξεφορτώσουν. Οι γειτονιές που πιθανότατα θα αντιμετωπίσουν μεγαλύτερα προβλήματα, είναι εκείνες της 6ης Δημοτικής Κοινότητας (Κυψέλη).

Ο δήμος Αθηναίων ζητεί από τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της Αθήνας να συνεργαστούν με τους εργαζόμενους της καθαριότητας, περιορίζοντας, στον απολύτως αναγκαίο, τον όγκο των απορριμμάτων που αποθέτουν στους κάδους.  

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.