Κλείνει το μάτι στο κίνημα κατά της μάσκας ο Βελόπουλος

Κλείνει το μάτι στο κίνημα κατά της μάσκας ο Βελόπουλος

Το κίνημα κατά της μάσκας προσπαθεί να αγκαλιάσει πολιτικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και αποκλειστικός τηλεπωλητής των χειρόγραφων επιστολών του Ιησού.

Αφού μίλησε για τον «εκτουρκισμό» των καναλιών και για την ανάγκη να πάψουν τα επιδόματα του «καθισιού», ο Κυριάκος Βελόπουλος επισήμανε μεν ότι δεν είναι εναντίον των μασκών, όμως, κάλεσε την κυβέρνηση είτε να πείσει όσους αντιδρούν κατά της μάσκας, είτε να μην τους λοιδορεί.

«Σύμφωνα με τον ΠΟΥ η μάσκα δεν είναι απαραίτητη για παιδιά κάτω των 12 ετών» ανέφερε και διερωτήθηκε: «Πώς το επτάχρονο θα επικοινωνεί;». Περιέγραψε ως αντιφατικά τα μηνύματα των επιστημόνων, κάνοντας λόγο για «μαγείρεμα» των επιστημονικών δεδομένων. Έκρινε δε ότι μόλις διαφωνήσει κάποιος «με το σύστημα» αποκαλείται ψεκασμένος, κάνοντας λόγο για φασισμό.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κλείνει το μάτι στο κίνημα κατά της μάσκας. Την προηγούμενη Πέμπτη, στην Ολομέλεια, είχε πει χαρακτηριστικά: «Προστατεύει η μάσκα 100%; Όχι. Πώς θα βάλω εγώ δωδεκάχρονα παιδάκια να φορέσουν μάσκες υποχρεωτικά;». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter