Κλείνουν πάρκα και άλση στην Αθήνα

Το Πεδίον του Άρεως.

Κλείνουν τα πάρκα και τα άλση του Κεντρικού Τομέα Αθηνών, με εντολή της Περιφέρειας Αττικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας, κλείνει το Πεδίο του Άρεως, το Άλσος Φινόπουλου και το Αττικό Άλσος. Παράλληλα, έγινε αίτημα για το κλείσιμο των εισόδων πρόσβασης στον Υμηττό. Μέτρα που αποφασίστηκαν ως μέτρο προφύλαξης κατά της μετάδοσης του κορονοϊού.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας:

«Η Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να περιορίσει τη συνάθροιση κοινού ως πρόσθετο μέτρο προφύλαξης κατά της μετάδοσης του ιού, με εντολή του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη προς τον Αντιπεριφερειάρχη Γ. Δημόπουλο, προχώρησε στο κλείσιμο των Πάρκων και Αλσών του Κεντρικού Τομέα Αθηνών, δηλαδή του Πεδίου του Άρεως, του Άλσους Φινόπουλου και του Αττικού Άλσους. Παράλληλα ζητήθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, κατόπιν συνεννοήσεως με τους αρμόδιους Δημάρχους όπως προβεί στο κλείσιμο των εισόδων πρόσβασης στον Υμηττό. Σε κάθε περίπτωση, έχει ζητηθεί από τον Περιφερειάρχη να εξασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση υπαλλήλων και εργαζομένων στους συγκεκριμένους χώρους».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.